Szerző: Barna József

2002. november 13. 19:21

Letölthető a DirectX 9.0 első kiadásra jelölt változata és az azzal kompatibilis ATI Catalyst driver

A Microsoft tegnap elkészült a DirectX 9.0 API első kiadásra jelölt változatával (RC0). A kanadai ATI Technologies ezt követően letölthetővé tette Catalyst drivercsomagjának első olyan változatát, amely már támogatja a DirectX 9.0-ban megtalálható új funkciókat.

HIRDETÉS

[HWSW] A Microsoft tegnap elkészült a DirectX 9.0 API első kiadásra jelölt változatával (RC0). A kanadai ATI Technologies ezt követően letölthetővé tette Catalyst drivercsomagjának első olyan változatát, amely már támogatja a DirectX 9.0-ban megtalálható új funkciókat.

A DirectX 9.0 RC0 tegnap óta tölthető le a Microsoft honlapjáról. E változat kipróbálását csak azoknak javasoljuk, akik a későbbiekben is biztosan fel szeretnék telepíteni az újabb változatokat, ugyanis a szoftver eltávolítása a Microsoft tájékoztatása szerint csak a Windows újratelepítésével lehetséges.

Az ATI röviddel az RC0 megjelenése után hozzáférhetővé tette Catalyst drivercsomagjának DirectX 9-támogatással rendelkező bétáját. A Catalyst DX9 Beta Release Candidate 0 (BRC0) az első olyan meghajtó, amellyel a Radeon 9700 (Pro) és Radeon 9500 (Pro) videokártyák tulajdonosai élvezhetik a DirectX 9.0 nyújtotta újdonságokat. A driver kizárólag a DirectX 9.0 RC0-val működik együtt, azonban a vállalat figyelmeztetése szerint számos bugot tartalmazhat, ezért telepítését csak a vállalkozó kedvű felhasználóknak ajánlja a cég.

Az ATI Catalyst DX9 BRC0 és a DirectX 9.0 RC0 egyaránt letölthető az ATI honlapjáról. S hogy a Radeon-tulajdonosok ne maradjanak látványos alkalmazások nélkül, a fenti oldalon négy DirectX 9 demó is megtalálható.

Frissítve: az ATI drivere a HWSW szerveréről is letölthető.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 4. 03:11

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.