Szerző: roberto

2002. november 13. 10:57

Oracle Cluster fájlrendszer-technológia a Red Hat Linux Advanced Serverben

[Red Hat] A Red Hat hétfőn jelentette be, hogy elérhetővé

HIRDETÉS

[Red Hat] A Red Hat hétfőn jelentette be, hogy elérhetővé teszi az Oracle Cluster fájlrendszert (OCFS, Oracle Cluster File System) vállalati felhasználói számára. Az OCFS a Red Hat vállalati igényekhez szabott disztribúciójával, a Red Hat Advanced Serverrel párosítva olyan egyszerűvé válik az Oracle9i RAC (Real Application Cluster) fürtözött adatbázisrendszerek kezelése és felügyelete, mint egy önálló rendszer adminisztrációja. Az Oracle egyébként augusztusban nyitotta meg az OCFS forráskódját, ami a cég online fejlesztői hálózatáról, az OTN-ről (Oracle Technology Network) tölthető le.

Paul Cormier, a Red Hat műszaki részlegének elnöke elmondta, hogy az Oracle Cluster fájlrendszer segítségével vállalati felhasználóik [...] könnyebben tudnak fürtözési technológiákat implementálni, ami gyorsabb telepítést eredményez, ráadásul alacsonyabb költségekkel, és egyszerűbb használattal is párosul. Cormier hozzátette még, hogy "sokat merítünk az Oracle folyamatos, linuxos közösség felé irányuló támogatásából".

A Red Hat a bejelentés szerint a jövő év első negyedévében tervezi az OCFS kiadását a RH Advanced Server vásárlói számára.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 5. 14:20

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.