:

Szerző: roberto

2002. november 13. 10:11

A SuSE Linux Enterprise Server tanúsítványt szerzett az IBM DB2 adatbáziskezelőjéhez

[SuSE Magyarország] A SuSE Linux Enterprise Server (SLES)

[SuSE Magyarország] A SuSE Linux Enterprise Server (SLES) tanúsítványt szerzett arról, hogy megfelelő, nagyteljesítményű platformként képes együttműködni az IBM DB2 Version 8 adatbázisszerverével -- áll a disztribútor nemrég kiadott közleményében.

A SuSE Linux Enterprise Server az első olyan vállalati Linux-disztribúció, amely minden DB2 for Linux által támogatott hardverplatformon fut, beleértve az IBM zSeries mainframeket is, és amely tanúsítványt szerzett a DB2 Enterprise Server Edition futtatásához.

"Az IBM DB2 adatbáziskezelő szoftvere kiemelkedő a méretezhetőség, megbízhatóság, multimédia bővíthetőség és webes alkalmazásfejlesztés területén, továbbá kapcsolódik a leggyakrabban igényelt üzleti alkalmazásokhoz, melyek Linux platformon is futnak" -- mondta a bejelentés kapcsán Boris Nalbach, a SuSE Linux AG műszaki igazgatója.

Lauren Flaherty, az IBM Data Management Solutions marketingigazgatója elmondta, hogy "az IBM elkötelezettnek érzi magát, hogy támogassa a SuSE és a UnitedLinux csoport erőfeszítéseit a Linux vállalati felhasználhatóságának és méretezhetőségének növelésében. [...] A DB2-SuSE Linux páros lehetővé teszi vállalati ügyfeleinknek, hogy egyszerűen használják mind két megoldást, a polcról leemelhető és azonnal bevethető termékek formájában. Ez a megoldás a befektetési költségek gyors megtérülését és az üzemeltetési összköltség csökkentését eredményezi".

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 22:12

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.