Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2002. november 12. 19:42

Az internetet népszerűsíti a minisztérium

Az Informatikai és Hírközlési Minisztérium (IHM) saját standdal jelenik meg a november 14-17. között megrendezésre kerülő Educatio 2002 oktatási szakkiállításon. AZ IHM standján neves szakemberek tartanak ismeretterjesztő szekciókat az internet világáról, használatáról, és az érdeklődőknek alkalmuk lesz bővebben tájékozódni a minisztérium aktuális pályázatairól is.

HIRDETÉS

[HWSW] Az Informatikai és Hírközlési Minisztérium (IHM) saját standdal jelenik meg a november 14-17. között megrendezésre kerülő Educatio 2002 oktatási szakkiállításon. AZ IHM standján neves szakemberek tartanak ismeretterjesztő szekciókat az internet világáról, használatáról, és az érdeklődőknek alkalmuk lesz bővebben tájékozódni a minisztérium aktuális pályázatairól is.

Az Informatikai és Hírközlési Minisztérium az OM10-es standon kapott helyet a magyar oktatás legnagyobb és legrangosabb szakmai seregszemléjén. Másfél-kétórás ismeretterjesztő szekciók várják az érdeklődőket internetes alapismeretek, keresés, letöltés, internet jog, levelezés és virológia, valamint pénzkeresési lehetőségek az interneten témákban.

A jelenlevő szakemberek kérdésekre is válaszolnak a rövid előadások után. Az IHM standján várható többek között Sükösd Miklós, a Közép-Európai Egyetem média tanszékének vezetője, Béky Endre, az RTL Klub Online főszerkesztője, Rozgonyi Krisztina, a Magyar Tartalomszolgáltatók Egyesületének elnökségi tagja, Szűcs Viktória oktatási tanácsadó, valamint a Prím Média munkatársai: Noll János fejlesztési igazgató és Szutor Ferenc online igazgató.

A tárca saját standján a kiállítás minden napján folyamatos pályázati tanácsadással áll a minisztérium aktuális pályázatai iránt érdeklődők rendelkezésére.

A program bővebb tájékoztatója -- pdf formátumban -- innen letölthető.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 29. 19:02

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.