Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2002. november 12. 19:42

Az internetet népszerűsíti a minisztérium

Az Informatikai és Hírközlési Minisztérium (IHM) saját standdal jelenik meg a november 14-17. között megrendezésre kerülő Educatio 2002 oktatási szakkiállításon. AZ IHM standján neves szakemberek tartanak ismeretterjesztő szekciókat az internet világáról, használatáról, és az érdeklődőknek alkalmuk lesz bővebben tájékozódni a minisztérium aktuális pályázatairól is.

[HWSW] Az Informatikai és Hírközlési Minisztérium (IHM) saját standdal jelenik meg a november 14-17. között megrendezésre kerülő Educatio 2002 oktatási szakkiállításon. AZ IHM standján neves szakemberek tartanak ismeretterjesztő szekciókat az internet világáról, használatáról, és az érdeklődőknek alkalmuk lesz bővebben tájékozódni a minisztérium aktuális pályázatairól is.

Az Informatikai és Hírközlési Minisztérium az OM10-es standon kapott helyet a magyar oktatás legnagyobb és legrangosabb szakmai seregszemléjén. Másfél-kétórás ismeretterjesztő szekciók várják az érdeklődőket internetes alapismeretek, keresés, letöltés, internet jog, levelezés és virológia, valamint pénzkeresési lehetőségek az interneten témákban.

A jelenlevő szakemberek kérdésekre is válaszolnak a rövid előadások után. Az IHM standján várható többek között Sükösd Miklós, a Közép-Európai Egyetem média tanszékének vezetője, Béky Endre, az RTL Klub Online főszerkesztője, Rozgonyi Krisztina, a Magyar Tartalomszolgáltatók Egyesületének elnökségi tagja, Szűcs Viktória oktatási tanácsadó, valamint a Prím Média munkatársai: Noll János fejlesztési igazgató és Szutor Ferenc online igazgató.

A tárca saját standján a kiállítás minden napján folyamatos pályázati tanácsadással áll a minisztérium aktuális pályázatai iránt érdeklődők rendelkezésére.

A program bővebb tájékoztatója -- pdf formátumban -- innen letölthető.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról