Szerző: roberto

2002. november 12. 18:57

Kereskedelmi forgalomba került Mandrake 9.0

[MandrakeSoft] A MandrakeSoft az elmúlt hét végén

HIRDETÉS

[MandrakeSoft] A MandrakeSoft az elmúlt hét végén jelentette be, hogy forgalomba hozta a szeptember utolsó napjaiban kiadott Mandrake Linux 9.0 dobozos változatait. A disztribúció szokás szerint összesen négy változatban jelent meg, ebből a felhasználók a letölthető verzióval már találkozhattak, a további három változat (Standard, PowerPack, ProSuite) pedig valószínűleg Magyarországon is hamarosan elérhető lesz. A Standard és a PowerPack kiadás elsősorban az otthoni felhasználók igényeit figyelembe véve készült, míg a ProSuite inkább az üzleti, kisvállalati igényeket elégíti ki, és ez kapta meg a Free Standrads Group LSB (Linux Standard Base) 1.2 minősítését is. A dobozok tartalmának összehasonlító táblázata a www.mandrakesoft.com-on olvasható.

A körülbelül 60 nyelvet ismerő legújabb Mandrake rendszert friss komponensekből állították össze, a telepítő CD-k tartalmazzák a KDE 3.0.3-as grafikus munkakörnyezetet, az OpenOffice 1.0.1-es és a KOffice 1.2-es irodai programcsomagot, a Mozilla böngészőprogram-csomag 1.1-es változatát, valamint a GCC 3.2-es fordítót is.

A Mandrake Linux 9.0 Standard kiadásának javasolt kiskereskedelmi ára 30 dollár, a PowerPack változaté 69 dollár, a full extrás a ProSuite változaté pedig 199 dollár.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 5. 15:20

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.