Szerző: castor

2002. november 12. 20:41

A LucasArts napokon belül kiadja a PlayStation 2 konzolra készült Star Wars Bounty Huntert

A LucasArts keddi sajtóközleménye szerint november 22-től kapható a PlayStation 2 konzolra készült, legújabb Star Wars-univerzumban játszódó programjuk, a Star Wars Bounty Hunter , melyben Jango Fett irányítása lesz a feladatunk.

A LucasArts keddi sajtóközleménye szerint november 22-től kapható a PlayStation 2 konzolra készült, legújabb Star Wars-univerzumban játszódó programjuk, a Star Wars Bounty Hunter, melyben Jango Fett irányítása lesz a feladatunk.

A "Baljós árnyak" és a "Klónok támadása" című filmek története közti időszakban játszódó sztori összesen tizennyolc pályát vonultat fel, melyek közül majdnem mind ismerős lehet majd a moziból. Az egyes részeketet elválasztó színvonalas videókra biztosan nem lehet majd panasz, ugyanis azokat az Industrial Light & Magic animációs studió készítette.

A Bounty Hunterben szerepelni fog több olyan eredeti ötlet, amit eddig még egy Star Wars játékban sem láthattunk. Ha például egy bezárt ajtóhoz érünk, akkor nem kell majd különböző kulcsokat és kártyákat keresni az átjutáshoz, hanem egyszerűen egy lézer segítségével lyukat égethetünk rajta.

A program szinkronizálásában olyan színészek vettek részt, akiket már a mozifilmben is láthattunk. Jango Fett például Temuera Morrison hangján szól hozzánk, míg Zam Wesellnek Leeanna Walsman kölcsönzi a hangját.

A kraftie a HWSW IT-karrierrel foglalkozó, immár sok tízezer IT szakembert mozgató meetup- és podcast-sorozata. Mostantól pedig már egy hírlevél is! Iratkozz fel Te is, ha szeretnél heti egyszer egy rövid, de értékes karrierfókuszú tartalmat kapni.

a címlapról