Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2002. november 12. 14:56

Megjelent a Transport Tycoon Deluxe 1.9-es patch

Új verziója jelent meg az örökzöld stratégiai játék, a Transport Tycoon Deluxe (TTD) kiegészítőjének. A Transport Tycoon Deluxe Patch (TTDPatch) 1.9-es változatának legnagyobb újdonságai közé tartozik, hogy a játék új járművekkel egészíti ki a TTD-t, így új hajókat is vízre bocsáthatunk.

[HWSW] Új verziója jelent meg az örökzöld stratégiai játék, a Transport Tycoon Deluxe (TTD) kiegészítőjének. A Transport Tycoon Deluxe Patch (TTDPatch) 1.9-es változatának legnagyobb újdonságai közé tartozik, hogy a játék új járművekkel egészíti ki a TTD-t, így új hajókat is vízre bocsáthatunk.

IHMA TTD-t korábban magyarra átültető Varga Csabától kapott tájékoztatás szerint több apró újdonság is bekerült a patch-be: így -- többek közt -- most már a remízt is kijelölhetjük állomásként, így biztosan nem téved el a vonatunk, mivel nem kell keresgélnie a járműjavítót. Szintén újdonság (és némi változás az eredeti koncepcióhoz képest), hogy átvehetjük egy vállalat felett az irányítást már akkor is, ha a részvények 75 százalékát felvásároltuk, továbbá megszabhatjuk, hogy a piros jelzésnél várakozó szerelvény mennyi idő elteltével forduljon vissza.

Maga a patch és valamennyi újdonság angol nyelvű ismertetése megtalálható a www.ttdpatch.com oldalon. A magyar nyelvű dokumentáció is letölthető Varga Csaba weboldaláról, és ugyanott érhető el magának a TTD-nek a magyar változata is.

A patch-csel korábbi cikkünkben részletesen foglalkoztunk mi is.

Szólj hozzá a fórumban!

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

repairwashing

6

Keserű véget ért a Samsung-iFixit frigy

2024. május 24. 11:58

A független javítócég szerint a koreaiak rendkívül megnehezítették a könnyű javítást lehetővé tevő együttműködést.