Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2002. november 12. 14:56

Megjelent a Transport Tycoon Deluxe 1.9-es patch

Új verziója jelent meg az örökzöld stratégiai játék, a Transport Tycoon Deluxe (TTD) kiegészítőjének. A Transport Tycoon Deluxe Patch (TTDPatch) 1.9-es változatának legnagyobb újdonságai közé tartozik, hogy a játék új járművekkel egészíti ki a TTD-t, így új hajókat is vízre bocsáthatunk.

[HWSW] Új verziója jelent meg az örökzöld stratégiai játék, a Transport Tycoon Deluxe (TTD) kiegészítőjének. A Transport Tycoon Deluxe Patch (TTDPatch) 1.9-es változatának legnagyobb újdonságai közé tartozik, hogy a játék új járművekkel egészíti ki a TTD-t, így új hajókat is vízre bocsáthatunk.

IHMA TTD-t korábban magyarra átültető Varga Csabától kapott tájékoztatás szerint több apró újdonság is bekerült a patch-be: így -- többek közt -- most már a remízt is kijelölhetjük állomásként, így biztosan nem téved el a vonatunk, mivel nem kell keresgélnie a járműjavítót. Szintén újdonság (és némi változás az eredeti koncepcióhoz képest), hogy átvehetjük egy vállalat felett az irányítást már akkor is, ha a részvények 75 százalékát felvásároltuk, továbbá megszabhatjuk, hogy a piros jelzésnél várakozó szerelvény mennyi idő elteltével forduljon vissza.

Maga a patch és valamennyi újdonság angol nyelvű ismertetése megtalálható a www.ttdpatch.com oldalon. A magyar nyelvű dokumentáció is letölthető Varga Csaba weboldaláról, és ugyanott érhető el magának a TTD-nek a magyar változata is.

A patch-csel korábbi cikkünkben részletesen foglalkoztunk mi is.

Szólj hozzá a fórumban!

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 29. 10:32

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.