:

Szerző: Bodnár Ádám

2002. november 11. 15:23

Az SAP mobil értékesítési és szolgáltatási funkciókat mutatott be a Tablet PC-hez

[Mmd] Az SAP AG bejelentette, hogy a mySAP ügyfélkapcsolat-kezelési rendszere, a mySAP CRM az alkalmazások közt egyik

[Mmd] Az SAP AG bejelentette, hogy a mySAP ügyfélkapcsolat-kezelési rendszere, a mySAP CRM az alkalmazások közt egyik elsőként fut az új Microsoft Windows XP Tablet PC Edition operációs rendszeren. A Tablet PC egy újabb a sokféle mobil eszköz közül, amelyet az SAP támogat annak érdekében, hogy segítse az integrált üzleti műveletek a felhasználók helyétől független elvégzését.

Az SAP a mySAP CRM Tablet PC-s mobil értékesítési és mobil szolgáltatási funkcióit a Microsoft november 7-i, New York Cityben tartott termékbemutatóján demonstrálta. Az SAP beépítette a Windows XP operációs rendszer innovatív táblagépes funkcióit a mySAP CRM-be, teljesítménynövelő eszközöket létrehozva a mobil dolgozók számára. A digitális tollal végzett navigáció és kézírás azt jelenti, hogy a mySAP CRM felhasználói gyorsabban és egyszerűbben szerkeszthetik a termékadatokat, hozhatják létre és véglegesíthetik a megrendeléseket, gyűjthetnek be aláírásokat digitális formában, illetve készíthetnek megrendelés-igazolásokat távoli helyszíneken is. A Tablet PC ezen és egyéb képességeinek kezelése a mySAP CRM következő, a tervek szerint 2003 nyarán megjelenő változatának alapfunkciói közé fog tartozni.

"Az, hogy a mySAP CRM fut a Microsoft Tablet PC-jén is, jól illeszkedik az SAP stratégiájához: a mobil funkciók az SAP megoldásokba beépítéséhez, illetve mindazon információ és eszközök biztosításához vásárlóinknak, amire csak szükségük lehet a sikeres kiszállásos műveletek elvégzéséhez és saját ügyfeleik elégedettségének növeléséhez" -- nyilatkozta Peter Zencke, az SAP igazgatótanácsának tagja. "Az SAP és a Microsoft közeli kapcsolatának köszönhetően szorosan együttműködtünk, hogy már a Tablet PC bemutatóján tanúsíthassuk a mySAP CRM sokoldalú funkcionalitását."

"Nagy örömünkre szolgál, hogy az SAP kihasználja a Windows XP Tablet PC Edition tollas funkcióit mySAP CRM megoldásában" -- mondta Alexandra Loeb, a Microsoft Corporation Tablet PC részlegért felelős alelnöke. "Az eredmény egy még rugalmasabb megoldás, amellyel az értékesítési szakemberek elérhetik mindazon információt, amellyel a lehető legjobb szolgáltatást nyújthatják vásárlóik számára."

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 06:40

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.