:

Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2002. november 11. 16:28

Mailbox motor a ViaNovo rendszerben is

A ViaNovo portálhoz kapcsolódó email rendszert a jövőben a Mail Hungary webmail technológiája, a Mailbox motor szolgálja ki.

[HWSW] A ViaNovo portálhoz kapcsolódó email rendszert a jövőben a Mail Hungary webmail technológiája, a Mailbox motor szolgálja ki.

A több mint 72 000 regisztrált felhasználóval rendelkező Vianovo portál e-mail rendszere után fokozatosan a teljes portfólió -- így például az AutóFórum, HölgyFórum, Mobilfórum, Politikafórum, Sportfórum, Tőzsdefórum, Zenefórum -- felhasználói számára is bevezeti a Mailbox-technológiájú ingyenes szolgáltatást.

A ViaNovo, illetve egyéb nagyobb forgalmú email rendszerek ASP üzemmódban történő kiszolgálása szorosan illeszkedik a Mail Hungary nemrégiben bejelentett elektronikus direkt marketing üzletágának fejlesztéséhez. A Fórum-csoport nemcsak a mail technológia alkalmazásáról, hanem a direkt marketing, illetve a hagyományos reklámértékesítésről is megállapodott a szolgáltatóval.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 14:58

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.