Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2002. november 11. 16:28

Mailbox motor a ViaNovo rendszerben is

A ViaNovo portálhoz kapcsolódó email rendszert a jövőben a Mail Hungary webmail technológiája, a Mailbox motor szolgálja ki.

HIRDETÉS

[HWSW] A ViaNovo portálhoz kapcsolódó email rendszert a jövőben a Mail Hungary webmail technológiája, a Mailbox motor szolgálja ki.

A több mint 72 000 regisztrált felhasználóval rendelkező Vianovo portál e-mail rendszere után fokozatosan a teljes portfólió -- így például az AutóFórum, HölgyFórum, Mobilfórum, Politikafórum, Sportfórum, Tőzsdefórum, Zenefórum -- felhasználói számára is bevezeti a Mailbox-technológiájú ingyenes szolgáltatást.

A ViaNovo, illetve egyéb nagyobb forgalmú email rendszerek ASP üzemmódban történő kiszolgálása szorosan illeszkedik a Mail Hungary nemrégiben bejelentett elektronikus direkt marketing üzletágának fejlesztéséhez. A Fórum-csoport nemcsak a mail technológia alkalmazásáról, hanem a direkt marketing, illetve a hagyományos reklámértékesítésről is megállapodott a szolgáltatóval.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 5. 14:45

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.