Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2002. november 11. 16:28

Mailbox motor a ViaNovo rendszerben is

A ViaNovo portálhoz kapcsolódó email rendszert a jövőben a Mail Hungary webmail technológiája, a Mailbox motor szolgálja ki.

[HWSW] A ViaNovo portálhoz kapcsolódó email rendszert a jövőben a Mail Hungary webmail technológiája, a Mailbox motor szolgálja ki.

A több mint 72 000 regisztrált felhasználóval rendelkező Vianovo portál e-mail rendszere után fokozatosan a teljes portfólió -- így például az AutóFórum, HölgyFórum, Mobilfórum, Politikafórum, Sportfórum, Tőzsdefórum, Zenefórum -- felhasználói számára is bevezeti a Mailbox-technológiájú ingyenes szolgáltatást.

A ViaNovo, illetve egyéb nagyobb forgalmú email rendszerek ASP üzemmódban történő kiszolgálása szorosan illeszkedik a Mail Hungary nemrégiben bejelentett elektronikus direkt marketing üzletágának fejlesztéséhez. A Fórum-csoport nemcsak a mail technológia alkalmazásáról, hanem a direkt marketing, illetve a hagyományos reklámértékesítésről is megállapodott a szolgáltatóval.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról