:

Szerző: castor

2002. november 9. 15:35

Megjelent a második világháborús Medal of Honor: Spearhead demó verziója

Megjelent a kipróbálható demó verzió (142 MB) a nagy sikert aratott Medal of Honor: Allied Assault második világháborús akciójáték fejlesztés alatt lévő kiegészítőjéből, a Medal of Honor: Spearhead ből. A lemezen a kilenc új küldetés mellett természetesen szerepelni fog néhány friss -- egész pontosan 12 -- multiplayer pálya, valamint új modellek (brit, illetve szovjet katona) és fegyverek is. De a hab a tortán az egyszerűen használható pályaszerkesztő és a jobban támogatott internetes játékmódok lesznek.

Megjelent a kipróbálható demó verzió (142 MB) a nagy sikert aratott Medal of Honor: Allied Assault második világháborús akciójáték fejlesztés alatt lévő kiegészítőjéből, a Medal of Honor: Spearheadből. A lemezen a kilenc új küldetés mellett természetesen szerepelni fog néhány friss -- egész pontosan 12 -- multiplayer pálya, valamint új modellek (brit, illetve szovjet katona) és fegyverek is. De a hab a tortán az egyszerűen használható pályaszerkesztő és a jobban támogatott internetes játékmódok lesznek.

A grafikára továbbra sem lehet majd panasz, mivel a fejlesztők különböző apróságokkal tovább tökéletesítették a Quake 3 grafikus motort. A zene miatt meg főleg nem kell aggódnunk, mivel ismét a díjnyertes csapat fog dolgozni rajta.

A történet során az 1944 júniusától, azaz a szövetségesek partraszállásától egészen 1945 májusáig, azaz Berlin elestéig kell helytállnunk az embert próbáló ütközetekben. De alkalmunk nyílik belekóstolni a híres arnhemi csatába is, melynek hídjáról és annak környékéről egy külön pályát is mintáztak a többjátékos feladatokhoz.

Különösen érdekes lesz a játék második és harmadik küldetése, itt ugyanis 1944 fagyos karácsonyán, a hóborította Belgium lövészárkaiban kell túlélnünk a német csapatok utolsó nagy erejű támadását, mely az ardenneki offenzíva néven vonult be a történelemkönyvekbe. Ennek a néhány napnak a történe számos könyvnek és mozifilmnek volt az alapja, de legdrámaibban talán a Steven Spielberg nevével fémjelzett Az elit alakulat című TV sorozat mutatta be, melyet a játékkészítők is követendő etalonnak tekintettek a fejlesztés során.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 00:59

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.