Szerző: Bodnár Ádám

2002. november 8. 13:48

Egymillió játékos az idei Nokia Játékban

Új rekordot felállítva minden eddiginél nagyobb számban jelentkeztek a Nokia Játék 2002-re. Mostanáig egymillió játékos regisztráltatta magát. Az egymillió regisztrációval a Nokia Játék elérkezett kapacitásának idei határához, így további jelentkezéseket nem fogad. A Nokia fantasztikus sikerként értékeli a hatalmas érdeklődést.

[HWSW] Új rekordot felállítva minden eddiginél nagyobb számban jelentkeztek a Nokia Játék 2002-re. Mostanáig egymillió játékos regisztráltatta magát. Az egymillió regisztrációval a Nokia Játék elérkezett kapacitásának idei határához, így további jelentkezéseket nem fogad. A Nokia fantasztikus sikerként értékeli a hatalmas érdeklődést.

A Nokia Játék 2002 nevű interaktív kalandot november 11. és 29. között kilenc nyelven, és 25 országban játsszák majd. A játék során a résztvevőknek az internet, SMS-üzenetek, csevegés, interaktív hangüzenet (IVR), valamint az interneten terjesztett minifilmek segítségével kézhez kapott kulcsok és információk alapján egy küldetést kell teljesíteniük.

"Nagyon boldogok vagyunk, hogy egymillió felhasználó regisztráltatta magát az idei Nokia Játékra. A jelentkezők száma túlszárnyalta várakozásainkat, és jól illusztrálja Európában és a Közel-Keleten az emberekben élő vágyat a közös játékra" -- mondta Pekka Rantala, a Nokia Mobile Phones marketingszolgáltatásért felelős alelnöke. "Mindegyik játékosnak sok szerencsét kívánunk a zeneipar kulisszatitkainak felfedezéséhez."

A játék végén Magyarország legjobb 50 játékosa egy beépített fényképezőgéppel, videólejátszóval és kamerával ellátott különleges, új Nokia 3650-es telefont nyer. A nyertesek az elsők között lehetnek tulajdonosai és használói ennek a modellnek.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról