Szerző: Barna József

2002. november 6. 21:56

Nyereményjáték VapoChill rendszerekért

Az extrém hűtőrendszereiről ismert dán asetek nyereményjátékot hirdet, melynek során saját fejlesztésű VapoChill termékeivel kapcsolatos díjakat sorsol ki. A nevezéshez csupán egy angol nyelvű kérdőívet kell kitöltetniük az érdeklődőknek, illetőleg regisztrálniuk kell magukat a vállalat VapoChill fórumába. A nyereményjátékra december 17-ig lehet jelentkezni, míg a győztesek névsorát december 19-én hozza nyilvánosságra a cég.

[HWSW] Az extrém hűtőrendszereiről ismert dán asetek nyereményjátékot hirdet, melynek során saját fejlesztésű VapoChill termékeivel kapcsolatos díjakat sorsol ki. A nevezéshez csupán egy angol nyelvű kérdőívet kell kitöltetniük az érdeklődőknek, illetőleg regisztrálniuk kell magukat a vállalat VapoChill fórumába. A nyereményjátékra december 17-ig lehet jelentkezni, míg a győztesek névsorát december 19-én hozza nyilvánosságra a cég.

A játékban a következő nyeremények kerülnek kisorsolásra:

  • 1. díj: egy VapoChill Power PC számítógép. A konfiguráció az alábbi alkatrészeket tartalmazza: VapoChill PE Titanium ház, ASUS P4B533-E alaplap, Intel Pentium 4 CPU 3,2 GHz, 512 Mbyte Samsung RAM (PC 2700 DDR), 40 Gbyte HD, CD-ROM, 3 1/2" /1,44 MB Floppy Drive, ATI Radeon 9700 Pro grafikus kártya, vezeték nélküli billentyűzet és hangfal.
  • 2. díj: egy VapoChill PE Titanium ház, ASUS P4B533-E alaplap és egy Intel Pentium 4 2,4 GHz CPU.
  • 3. díj: 2 db VapoChill SE Titanium ház
  • 4. díj: VapoChill pólók és egéralátétek

A versenyre jelentkezni ezen az oldalon lehet.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról