:

Szerző: Ady Krisztián

2002. november 7. 11:38

250.000 barebone számítógép értékesítésével számol idén a Shuttle

[DigiTimes] Egyre több barebone, rendkívül kis méretű számítógépet értékesít a Shuttle: a stabilan növekvő keresletnek köszönhetően a második félévben akár 100 százalékkal több rendszert is értékesíthet, mint az első félévben. A Shuttle bevételeinek 30 százalékát kitevő rendszerekből így várhatóan 250.000 darabot ad el idén a cég. A várakozások szerint ez a tendencia tovább növekedhet, ezért a jövő évi tervekben a Shuttle már nem kevesebb, mint 500.000 barebone számítógép értékesítésével számol.

[DigiTimes] Egyre több "barebone", rendkívül kis méretű számítógépet értékesít a Shuttle: a stabilan növekvő keresletnek köszönhetően a második félévben akár 100 százalékkal több rendszert is értékesíthet, mint az első félévben. A Shuttle bevételeinek 30 százalékát kitevő rendszerekből így várhatóan 250.000 darabot ad el idén a cég. A várakozások szerint ez a tendencia tovább növekedhet, ezért a jövő évi tervekben a Shuttle már nem kevesebb, mint 500.000 barebone számítógép értékesítésével számol.

A Shuttle volt az első tajvani alaplapgyártó, mely mini barebone rendszerek, sőt, komplett termékvonal értékesítésébe kezdett, s a mai napig az egyik legismertebb gyártó ebben a termékcsoportban.

A cég az első félévben körülbelül 100.000 mini barebone számítógépet szállított le. Mivel a termékek nem tartalmaznak merevlemezt, processzort, memóriát vagy kijelzőt, ezek árának változása, árcsökkenése nem befolyásolja kedvezőtlenül a cég bevételeit, viszonylag jól, előre tervezhető bevételt eredményezve.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 24. 22:25

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.