Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2002. november 6. 10:05

A magyar internet szépe

Ismét összemérhetik szépségüket a hazai internetező lányok: egy éves szünet után új versengést hirdet a General Media Kft. A különösebb hírverés nélkül a napokban indult versenyre november 20-ig jelentkezhetnek a megmérettetést felvállalók e-mailben vagy telefonon.

[HWSW] Ismét összemérhetik szépségüket a hazai internetező lányok: egy éves szünet után új versengést hirdet a General Media Kft. A különösebb hírverés nélkül a napokban indult versenyre november 20-ig jelentkezhetnek a megmérettetést felvállalók e-mailben vagy telefonon.

A december 13-áig tartó elődöntők után december 29-én egy gálaest keretében választják meg majd az internet magyar szegletének legszebb lányát. A zsűri igen összetett lesz, az est valamennyi résztvevője -- természetesen az induló lányokon kívül -- a belépőjegy mellé egy szelvényt is kap, mellyel szavazhat a döntőbe jutott lányokra.

Az elődöntők során a Miss Internet Hungary oldalra felkerül valamennyi jelentkező adatlapja. Bárki szavazhat egy emelt díjas (160 Ft+áfa) SMS-sel, s a legtöbb voksot kapott lányok mérik majd össze szépségüket az év végi döntő során.

Korábban -- 1996 óta -- volt már hasonló kezdeményezés: Miss Cyberspace Hungary címen rendezte meg a Globál-Net Kft. évről-évre a versengést, ám 2001-ben a magyar cybertér szépének szentelt weboldal a Korridor Network tagjává válva egy nap szépe jellegű szavazófelületté szelídült.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

repairwashing

6

Keserű véget ért a Samsung-iFixit frigy

2024. május 24. 11:58

A független javítócég szerint a koreaiak rendkívül megnehezítették a könnyű javítást lehetővé tevő együttműködést.