Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2002. november 6. 10:05

A magyar internet szépe

Ismét összemérhetik szépségüket a hazai internetező lányok: egy éves szünet után új versengést hirdet a General Media Kft. A különösebb hírverés nélkül a napokban indult versenyre november 20-ig jelentkezhetnek a megmérettetést felvállalók e-mailben vagy telefonon.

[HWSW] Ismét összemérhetik szépségüket a hazai internetező lányok: egy éves szünet után új versengést hirdet a General Media Kft. A különösebb hírverés nélkül a napokban indult versenyre november 20-ig jelentkezhetnek a megmérettetést felvállalók e-mailben vagy telefonon.

A december 13-áig tartó elődöntők után december 29-én egy gálaest keretében választják meg majd az internet magyar szegletének legszebb lányát. A zsűri igen összetett lesz, az est valamennyi résztvevője -- természetesen az induló lányokon kívül -- a belépőjegy mellé egy szelvényt is kap, mellyel szavazhat a döntőbe jutott lányokra.

Az elődöntők során a Miss Internet Hungary oldalra felkerül valamennyi jelentkező adatlapja. Bárki szavazhat egy emelt díjas (160 Ft+áfa) SMS-sel, s a legtöbb voksot kapott lányok mérik majd össze szépségüket az év végi döntő során.

Korábban -- 1996 óta -- volt már hasonló kezdeményezés: Miss Cyberspace Hungary címen rendezte meg a Globál-Net Kft. évről-évre a versengést, ám 2001-ben a magyar cybertér szépének szentelt weboldal a Korridor Network tagjává válva egy nap szépe jellegű szavazófelületté szelídült.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról