:

Szerző: roberto

2002. november 5. 23:41

Ki tippeli meg pontosabban a Mozillával kapcsolatos kétszázezredik hibabejelentés idejét?

[MozillaZine, Slashdot] A MozillaZine internetes magazin az idén

[MozillaZine, Slashdot] A MozillaZine internetes magazin az idén is várja a tippeket -- ám ezúttal nem a százezredik, hanem a kétszázezredik Mozillával kapcsolatos hibabejelentés pontos idejére. A nyílt forráskódú böngészőprogram-csomag bugzilla.mozilla.org-on vezetett hibaadatbázisában jelenleg csaknem 180000 bejelentés szerepel, és az adatbázis a héten eddig 335 új bejegyzéssel bővült. Számolgathatunk, találgathatunk, ha másért nem, hát a legjobb tippelőnek járó, idővel talán némi értéket is jelentő Mozilla 1.0 CD-ért. A játékot korlátlanul lehet befolyásolni érvényes hibabejelentések küldésével.

A tippeket gerv-sweepstake@gerv.net címre kell postázni, úgy, hogy a levél törzsének az első sora tartalmazza a kétszázezredik bejelentés pontos idejét, valamint a tippelő e-mail címét a következő formában: "2002-11-01 10:15:36 <név@cím.hu>". Az eredeti felhívás a www.mozillazine.org-on olvasható.

(A félreértések elkerülése végett: a Mozilla, bár nem hibátlan, mégsem tartalmaz, és soha nem is tartalmazott 180000 vagy 200000 hibát, az említett bejelentéseket ellenőrzik, összevetik más bejelentésekkel, és csak egy töredékükről derül ki, hogy valóban bugról van szó.)

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 04:30

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.