Szerző: roberto

2002. november 5. 23:41

Ki tippeli meg pontosabban a Mozillával kapcsolatos kétszázezredik hibabejelentés idejét?

[MozillaZine, Slashdot] A MozillaZine internetes magazin az idén

[MozillaZine, Slashdot] A MozillaZine internetes magazin az idén is várja a tippeket -- ám ezúttal nem a százezredik, hanem a kétszázezredik Mozillával kapcsolatos hibabejelentés pontos idejére. A nyílt forráskódú böngészőprogram-csomag bugzilla.mozilla.org-on vezetett hibaadatbázisában jelenleg csaknem 180000 bejelentés szerepel, és az adatbázis a héten eddig 335 új bejegyzéssel bővült. Számolgathatunk, találgathatunk, ha másért nem, hát a legjobb tippelőnek járó, idővel talán némi értéket is jelentő Mozilla 1.0 CD-ért. A játékot korlátlanul lehet befolyásolni érvényes hibabejelentések küldésével.

A tippeket gerv-sweepstake@gerv.net címre kell postázni, úgy, hogy a levél törzsének az első sora tartalmazza a kétszázezredik bejelentés pontos idejét, valamint a tippelő e-mail címét a következő formában: "2002-11-01 10:15:36 <név@cím.hu>". Az eredeti felhívás a www.mozillazine.org-on olvasható.

(A félreértések elkerülése végett: a Mozilla, bár nem hibátlan, mégsem tartalmaz, és soha nem is tartalmazott 180000 vagy 200000 hibát, az említett bejelentéseket ellenőrzik, összevetik más bejelentésekkel, és csak egy töredékükről derül ki, hogy valóban bugról van szó.)

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról