Szerző: Barna József

2002. november 4. 17:03

Megjelent a BrightStor ARCserve Backup új verziója

[Herald] A Computer Associates a múlt héten jelentette be, hogy megkezdte BrightStor ARCserve Backup for Windows 9 adatvédelmi megoldásának forgalmazását.

[Herald] A Computer Associates a múlt héten jelentette be, hogy megkezdte BrightStor ARCserve Backup for Windows 9 adatvédelmi megoldásának forgalmazását.

A BrightStor ARCserve Backup 9. változatával a felhasználók külön-külön kínált opciókat illeszthetnek be rendszerükbe, így egyedi igényekhez kialakított megoldásokat építhetnek fel gyakorlatilag bármilyen környezethez. Ezáltal a BrightStor ARCserve Backup sokkal könnyebben konfigurálható és telepíthető, mint a versenytársak termékei, melyek a biztonsági másolatkészítő program külön változatait igénylik a különböző platformokhoz, amilyenek például a Windows egyes verziói.

A BrightStor ARCserve Backup a CA "Tárolómenedzselés határok nélkül" koncepciójának stratégiai komponense. A 9. változat segítségével a biztonsági másolatkészítés minimális módon hat a vállalati hálózatokra. Az IT szakemberek külön hálózati útvonalakat határozhatnak meg a biztonsági mentés elvégzéséhez, ezáltal a nagyterjedelmű fájlok mentését elszigetelhetik a fontos üzletviteli tranzakcióktól.

Az új ütemezési lehetőségek jelentősen csökkentik a munkaterhelést, minthogy a rendszergazdák sok rutinfeladatot, mint például meghajtók tisztítása és adatbázisok karbantartása, automatizáltan végeztethetnek el ugyanolyan módon, ahogyan a mindennapi biztonsági másolatkészítést ütemezik.

A BrightStor ARCserve Backup 9. változata, melynek induló ára 695 dollár, a CA értékesítési partnereinél azonnal beszerezhető. A BrightStor ARCserve Backup NetWare változatát a következő hónapban szállítja a cég, és a linuxos verzió béta változata is elkészül még ebben az évben. Azok az ügyfelek, akik az ARCserve korábbi változatával együtt megvásárolt érvényes frissítésvédelemmel rendelkeznek, valamint akik az ARCserve 2000 programot 2002. augusztus 1. és november 30. között licencszerződés alapján használják, térítésmentesen végezhetik el a frissítést a 9. változatra.

A termékről további információ az alábbi oldalon található.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról