Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

Megjelent a '30-as években játszódó Mafia című játék demó verziója

castor, 2002. november 03. 13:25
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Nem kevesebb, mint 230 MB méretű az a Mafia demó , melyet szombaton adott ki a Take Two. A Mafia egy ún. harmadik nézetű 3D-s akciójáték az Illusion Softworks fejlesztésében.

Nem kevesebb, mint 230 MB méretű az a Mafia demó, melyet szombaton adott ki a Take Two. A Mafia egy ún. harmadik nézetű 3D-s akciójáték az Illusion Softworks fejlesztésében.

A történet a 30-as évekbe, egy amerikai városba kalauzol minket, ahol -- a Grand Theft Auto 3-hoz hasonlóan -- először kisebb, majd pedig egyre nagyobb és nagyobb pozícióban lévő gengsztereknek fogunk dolgozni. A megbízások közt az autólopástól kezdve a bankrabláson át a bérgyilkosságig minden elképzelhető maffia feladat szerepel.

Aki szerette a GTA3-at vagy a Drivert, az a Mafiában sem fog csalódni, ugyanis több mint 60 darab történelmileg hű, vezethető jármű szerepel a programban, melyekkel pillanatok alatt belecsöppenhetünk egy-egy nagyobb autósüldözésbe is a konkurens szervezetekkel.

A fegyverrajongók szintén megnyalhatják mind a tíz ujjukat, ugyanis nem kevesebb, mint 12 gyilkos eszköz kerülhet a kezeink közé: alapból egy baseballütő lesz főhősünknél, de később szert tehetünk egy-két komolyabb mordályra is, mint amilyen például a Tommy gépfegyver.

A játék az Illusion Softworks által fejlesztett, igen ötletes nevű LS3D grafikus motort használja. A csapat egy közel 20 négyzetkilóméteres várost készített el korhű fotók alapján. Az utcákon kocsikázva láthatunk különböző éttermeket, kiállításokat, bankokat, kikötőket és repülőteret is.