Szerző: castor

2002. november 3. 13:25

Megjelent a '30-as években játszódó Mafia című játék demó verziója

Nem kevesebb, mint 230 MB méretű az a Mafia demó , melyet szombaton adott ki a Take Two. A Mafia egy ún. harmadik nézetű 3D-s akciójáték az Illusion Softworks fejlesztésében.

Nem kevesebb, mint 230 MB méretű az a Mafia demó, melyet szombaton adott ki a Take Two. A Mafia egy ún. harmadik nézetű 3D-s akciójáték az Illusion Softworks fejlesztésében.

A történet a 30-as évekbe, egy amerikai városba kalauzol minket, ahol -- a Grand Theft Auto 3-hoz hasonlóan -- először kisebb, majd pedig egyre nagyobb és nagyobb pozícióban lévő gengsztereknek fogunk dolgozni. A megbízások közt az autólopástól kezdve a bankrabláson át a bérgyilkosságig minden elképzelhető maffia feladat szerepel.

Aki szerette a GTA3-at vagy a Drivert, az a Mafiában sem fog csalódni, ugyanis több mint 60 darab történelmileg hű, vezethető jármű szerepel a programban, melyekkel pillanatok alatt belecsöppenhetünk egy-egy nagyobb autósüldözésbe is a konkurens szervezetekkel.

A fegyverrajongók szintén megnyalhatják mind a tíz ujjukat, ugyanis nem kevesebb, mint 12 gyilkos eszköz kerülhet a kezeink közé: alapból egy baseballütő lesz főhősünknél, de később szert tehetünk egy-két komolyabb mordályra is, mint amilyen például a Tommy gépfegyver.

A játék az Illusion Softworks által fejlesztett, igen ötletes nevű LS3D grafikus motort használja. A csapat egy közel 20 négyzetkilóméteres várost készített el korhű fotók alapján. Az utcákon kocsikázva láthatunk különböző éttermeket, kiállításokat, bankokat, kikötőket és repülőteret is.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról