Szerző: castor

2002. november 2. 15:52

Aranylemezre került a magyar fejlesztésű Haegemonia űrstratégiai játék

A DreamCatcher Interactive és a Digital Reality bejelentette, hogy elkészült a Haegemonia: Legions of Iron című játékuk angol nyelvű verziója. A program november 14-én fog megjelenni az Egyesült Államokban.

A DreamCatcher Interactive és a Digital Reality bejelentette, hogy elkészült a Haegemonia: Legions of Iron című játékuk angol nyelvű verziója. A program november 14-én fog megjelenni az Egyesült Államokban.

A Haegemonia inkább az űrben megvívott taktikai 3D csatákra helyezi a hangsúlyt és nem a mikromenedzsmentre. Az ütközetek kidolgozottsága minden eddigi játékét felülmúlja -- nemcsak a grafikai megjelenítésre, hanem a stratégiára is nagy hangsúlyt fektetett a Digital Reality. A szív, a saját fejlesztésű motor gondoskodik mindezek életre keltéséről.


Az európai változat doboza

Az Imperium Galactica 1-hez hasonlóan fokozatosan lépkedhetünk előre a ranglétrán. A játék elején a legtöbb opció még nem elérhető számunkra, de ahogy haladunk előre, úgy egyre több lehetőséggel találkozhatunk, egyre nagyobb flottákat bíznak ránk, egyre nő a ránk háruló felelősség. Természetesen egy idő múlva a félhomályból előbukkan a két egymással harcoló idegen faj is -- a történet új fordulatokat vesz és az igazság kiderítése nem olyan könnyű, mint azt kezdetben hisszük...

A játék november 11-én fog a magyarországi boltok polcaira kerülni, természetesen teljesen magyar nyelven. Ehhez az ország legjobb szinkronszínészeit sikerült leszerződtetnie a Digital Realitynek. A következő művészek hangját hallhatjuk majd játék közben: Antal Olga, Balázsi Gyula, Berzsenyi Zoltán, Fazekas István, Görög László, Kassai Ilona, Kisfalvy Krisztina, Kristóf Tibor, Lux Ádám, Madarász Éva, Melis Gábor, Rátóti Zoltán, Rosta Sándor, Sörös Sándor, Welker Gábor és Zakariás Éva.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról