Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2002. október 31. 16:22

Az első csak interneten rendelhető DVD Magyarországon

A Pókember című film november 5-én megjelenő speciális DVD-kiadása az első olyan termék a magyar internet történetében, amelyet kizárólag on-line, azaz egy internetes áruházon keresztül lehet megrendelni, azaz például a sarki DVD-boltban nem lesz kapható.

[HWSW] A Pókember című film november 5-én megjelenő speciális DVD-kiadása az első olyan termék a magyar internet történetében, amelyet kizárólag on-line, azaz egy internetes áruházon keresztül lehet megrendelni, azaz például a sarki DVD-boltban nem lesz kapható.

A Pókember.NET fantázianévre hallgató csomag - amely két DVD lemezt, filmzene CD-t és Pókember-relikviákat tartalmaz 8 990 forintért - a NetPiac oldalán, illetve a www.pokember.net miniszájton rendelhető meg. A DVD vásárlói -- ráadásként -- ADSL előfizetést is rendelhetnek: akik élnek a lehetőséggel, a DVD csomag árát leinternetezhetik.

A Pókember - ahogy ez már a nagy kasszasikereknél szokás - néhány hónappal a mozibemutató után, 2002. november 5-én megjelenik lakossági (azaz megvásárolható) VHS kazettán és DVD lemezen. Az igazán nagy sikereknél - mint például A Gyűrűk Ura - fordul csak elő, hogy a normál DVD változat mellett egy különleges kiadás is boltokba (illetve ezúttal csak a netre) kerül. Így lesz a Pókember DVD-nek is egy speciális, korlátozott példányszámban megjelenő változata. A Pókember.NET csomag a két DVD lemez mellett - egyiken a film Dolby Digital 5.1 magyar szinkronnal (vagy választható felirattal és eredeti hanggal), másikon a bőséges mennyiségű extra található - filmzenei CD-t, Pókember képregényt, Pókember kártyát, és egy darab, az eredeti kópiából kivágott valódi filmkockát is tartalmaz.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

AKROBATA

5

Elrajtolt az Adobe AI asszisztense

2024. április 17. 12:40

Előfizetéses modellben használható az AI Assistant, ami a cég PDF-szerkesztőjébe és olvasójába épül be.