Szerző: roberto

2002. október 30. 10:59

Új vezető a Progeny Linux Systems élén

[Progeny.com] Új elnök-vezérigazgatót választottak a Progeny Linux Systems élére, közölte a cég hétfőn. A Yale Egyetemen végzett új vezető, Garth Dickey korábban elsősorban pénzügyi és befektetési vonalon dolgozott, ám a Progeny alapítása óta figyelemmel követte a cég életét. A Progeny alapítója, és eddigi elnök-vezérigazgatója Ian Murdock (akinek a neve sokak számára ismerős lehet, hiszen többek közt ő indította útjára a Debian Linuxot is) ezentúl az igazgatótanács elnöke és a vállalat műszaki vezérigazgatója lesz.

Debian[Progeny.com] Új elnök-vezérigazgatót választottak a Progeny Linux Systems élére, közölte a cég hétfőn. A Yale Egyetemen végzett új vezető, Garth Dickey korábban elsősorban pénzügyi és befektetési vonalon dolgozott, ám a Progeny alapítása óta figyelemmel követte a cég életét. A Progeny alapítója, és eddigi elnök-vezérigazgatója Ian Murdock (akinek a neve sokak számára ismerős lehet, hiszen többek közt ő indította útjára a Debian Linuxot is) ezentúl az igazgatótanács elnöke és a vállalat műszaki vezérigazgatója lesz.

A cégről ritkán lehet hallani amióta már nem készít önálló, a hagyományos értelemben vett Linux-disztribúciót. A Progeny egyébként 2001 augusztusa óta nyereséges, fő bevételi forrásai a platform technológiával kapcsolatos szolgáltatások és a tanácsadás.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról