Szerző: Bodnár Ádám

2002. október 21. 19:32

A SuSE és a Turbolinux stratégiai együttműködést kötöttek

[CNET, SuSE] A SuSE és a Turbolinux az elmúlt héten stratégiai együttműködést kötött, a két disztribútor az IBM eServer termékskála z, i és pSeries sorzataira fog vállalati Linuxot kiadni. A United Linux szövetség német és japán tulajdonban lévő tagjának csütürtökön bejelentett együttműködése az IBM eServer platformra készülő termékekre, azok közös fejlesztésére, marketingjére és értékesítésére vonatkozik. A közös fejlesztések alapja a SuSE vállalati operációs rendszere, a SuSE Linux Enterprise Server lesz. Az együttműködés első eredményei néhány hónapon belül várhatóak.

SuSE Linux[CNET, SuSE] A SuSE és a Turbolinux az elmúlt héten stratégiai együttműködést kötött, a két disztribútor az IBM eServer termékskála z, i és pSeries sorzataira fog vállalati Linuxot kiadni. A United Linux szövetség német és japán tulajdonban lévő tagjának csütürtökön bejelentett együttműködése az IBM eServer platformra készülő termékekre, azok közös fejlesztésére, marketingjére és értékesítésére vonatkozik. A közös fejlesztések alapja a SuSE vállalati operációs rendszere, a SuSE Linux Enterprise Server lesz. Az együttműködés első eredményei néhány hónapon belül várhatóak.

Amint az ismeretes, a SuSE Linux különösen Európában erős, míg a Turbolinux az ázsiai és csendes-óceáni régióban keresett, azonban az IDC nyár végén közzétett elemzése szerint még együtt sincs akkora piaci részesedésük, mint a Red Hatnek.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról