Szerző: Vörös Péter

2002. október 21. 18:16

A HP előre telepíti a Norton AntiVirus szoftvert az összes HP Pavilion és Compaq Presario asztali gépre és notebookra

A Symantec Corp. bejelentette, hogy a Norton AntiVirus a világon forgalomba hozott összes, lakossági felhasználóknak szánt HP Pavilion és Compaq Presario asztali és noteszgépre előre telepítésre kerül.

[HWSW] A Symantec Corp. bejelentette, hogy a Norton AntiVirus a világon forgalomba hozott összes, lakossági felhasználóknak szánt HP Pavilion és Compaq Presario asztali és noteszgépre előre telepítésre kerül.

"A HP tisztában van azzal, mennyire fontos a biztonság a mai PC- és noteszgéphasználók számára" -- jelentette ki Steve Cullen, a Symantec Fogyasztói és Ügyféltermék részlegét vezető alelnöke. "Üdvözöljük a HP kezdeményezését, ami által a vevőik otthoni, illetve személyes használatra nem csak kivételesen magas teljesítményű és mégis egyszerűen használható számítógépekhez jutnak, hanem azokhoz az eszközökhöz is, amelyek segítségével ezeket a rendszereket és a rajtuk tárolt adataikat biztonságban tudhatják a napjaink legtolakodóbb és legrombolóbb hatású netes veszélyeivel szemben."

A megállapodás értelmében a HP a Norton AntiVirus 60 napos előfizetést magában foglaló teljes változatát szállítja a világon forgalomba kerülő összes HP Pavilion és Compaq Presario asztali és noteszgépekhez. Egy korábbi megállapodás értelmében a HP lakossági asztali gépeit a Symantec védelmi megoldásai óvják a vírusfertőzéstől a gyártási folyamat során. Ennek kapcsán a számítógépek a csomagolás és kiszállítás előtt vírusellenőrzésen esnek át.

A Norton AntiVirus átfogó vírusvédelmet, -felderítést és a vírusok okozta rongálások helyreállítását kínálja a PC-felhasználóknak. Az adatok biztonsága érdekében megkeresi és kijavítja a fertőzött állományokat. Emellett a Norton AntiVirus önműködően frissíti a vírusazonosítókat, és így mind az új, mind a jövőben megjelenő vírusok ellen véd. A 60 napos induló előfizetés lejártakor egy éves vírusazonosító-előfizetést lehet vásárolni.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról