Szerző: roberto

2002. október 21. 11:01

Minden hájjal megkent KT400 chipkészletes alaplap az MSI-től

Az MSI hamarosan forgalomba hozza minden hájjal megkent KT4 Ultra-FISR alaplapját, amely a VIA KT400 chipkészletre épül.

Az MSI hamarosan forgalomba hozza "minden hájjal megkent" KT4 Ultra-FISR alaplapját, amely a VIA KT400 chipkészletre épül.

Az ATX kivitelű alaplap Socket A foglalatba illeszkedő AMD Athlon, Athlon XP és Duron processzorokat támogat és természetesen kezeli a 333 MHz-es front side busszal működő változatokat is. A KT4 Ultra-FISR három DDR DIMM aljzattal rendelkezik, amelyekbe legfeljebb 3 Gbyte DDR200/266/333, illetve 2 Gbyte DDR400 SDRAM-ot építhetünk. A bővítőkártyákat egy AGP8X és hat PCI foglalat várja.

A KT4 Ultra-FISR extra szolgáltatásai közé tartozik az integrált Broadcom Gigabit Ethernet kontroller, a Promise PDC20376 Serial ATA RAID vezérlő, a VIA VT6306 FireWire kontroller, az 5.1 csatornás audiochip, illetve a PC2PC Bluetooth funkció.

Természetesen a KT4 Ultra-FISR is támogatja azokat az MSI-től már megszokott kényelmi szolgáltatásokat, mint a D-Bracket, Live Update2, Fuzzy Logic 4, i-Speeder és PC Alert III.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról