Szerző: roberto

2002. október 21. 09:52

Megjelent az AIDA16 szöveges, DOS alatt futó rendszerelemző program új verziója

[Fiery] Megjelent az AIDA16 szöveges, DOS alatt futó rendszerelemző program új

[Fiery] Megjelent az AIDA16 szöveges, DOS alatt futó rendszerelemző program új verziója.

Az újdonságokon túl, az előző kiadásokhoz hasonlóan ez a változat is az egyszerűsítést helyezi első helyre, azaz jó néhány oldal és több elavult, alig használt felismerő eljárás is kikerült a programból. A jövőben megjelenő AIDA16 verziókban ez az egyszerűsítés tovább folytatódik, miközben maga a hardverfelismerő motor továbbra is követi a technológiai fejlesztések ütemét. Az AIDA16 v1.72 magyar és angol nyelvű változata letölthető az alábbi címen: http://www.aida32.hu/aida-download?bit=16.

Az AIDA16 felhasználói táborának szűkülése miatt a szoftver második generációjának fejlesztését leállítottuk. Az AIDA16 további verziói nem hoznak nagyobb fejlesztéseket, minden erőforrásunkat az AIDA32 és az ahhoz kapcsolódó támogató projektek fejlesztésére fordítjuk. Az AIDA16 fejlesztése előreláthatólag 2003 májusában fejeződik be.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról