:

Szerző: Bodnár Ádám

2002. október 18. 17:12

Kiemelt forgalmazók vezetik be Magyarországon a Stonesoft információbiztonsági megoldásait

[Heller] A Stonesoft Corporation két hazai, az információbiztonsági termékek forgalmazásában és az ehhez kapcsolódó szolgáltatásokban ismertté vált társasággal kötött megállapodást termékeinek magyarországi bevezetésére.

[Heller] A Stonesoft Corporation két hazai, az információbiztonsági termékek forgalmazásában és az ehhez kapcsolódó szolgáltatásokban ismertté vált társasággal kötött megállapodást termékeinek magyarországi bevezetésére.

A Stonesoft a nemzetközi piacon a vállalati szintű információbiztonsági piac egyik vezető fejlesztője. A cégnek világszerte több mint 8 ezer ügyfele van, közöttük nemzetközi pénzintézetek, vezető telekommunikációs társaságok és egyéb szolgáltatók. A Stonesoft ügyfele többek közt a Paribas, a Merrill Lynch, a Bell Atlantic, a Deutsche Telekom, a Lufthansa, a Financial Times, a Nokia. A társaság nemzetközi székhelye Helsinkiben van, de működtetnek központot az Egyesült Államokban, az ázsiai régióban (Szingapúr), az Egyesült Királyságban és Németországban.

A Stonesoft Magyarországon most bevezetésre kerülő két alkalmazása, a StoneGate és a StoneBeat nemzetközi szinten is vezető termékeknek számítanak. A StoneGate egy skálázható, magas szintű biztonságot és nagy teljesítményt nyújtó tűzfal és VPN megoldás. A StoneGate egy olyan centralizált rendszert kínál, amellyel a vállalati információbiztonság valamennyi elemét kontrollálni lehet, úgy mint a tűzfalat, a felhasználói jogosultságokat, a hálózati elemeket, a biztonsági politikát.

A StoneBeat a tűzfalak közötti terheléselosztás megteremtésével biztosítja a magas rendelkezésreállást olyan tűzfalak és tartalomvédelmi megoldások esetében is, amelyek önállóan nem képesek erre.

"Termékeink olyan vállalkozások és intézmények számára jelentenek megoldást, amelyek üzletvitelének alapvető eleme az internet problémamentes használata. Termékeinket világszerte professzionális értékesítési csatornákon keresztül forgalmazzuk" -- mondta Gudrun Weinfurtner, a Stonesoft Corporation kelet-európai értékesítési vezetője.

A Stonesoft termékeit Magyarországon két, az információbiztonság területére szakosodott kiemelt forgalmazó (premium reseller), a HIS Software Magyarország és a PiK-SYS Kft. vezeti be. Az értékesítésen túl értéknövelő szolgáltatásként nyújtanak implementálást, karbantartást, termékkövetést, továbbá oktatással segítik a felhasználókat a Stonesoft termékeinek megismerésében és használatában.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 17:16

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.