Szerző: Vörös Péter

2002. október 18. 09:09

Új üzleti termék a SuSE-től: SuSE Openexchange Server

[SuSE] A SuSE Linux AG szerdán bejelentette, hogy új

SuSE Linux[SuSE] A SuSE Linux AG szerdán bejelentette, hogy új üzleti terméket dob piacra november közepén. A SuSE Openexchange Server nevet viselő rendszer a SuSE Linux Enterprise Serverre épül, és az e-mailek kezelésén kívül címkezelő eszközt, webes e-mail klienst, projekttervező rendszert és számos egyéb, a munkacsoportok mindennapi feladatai során használható bővítést tartalmaz.

A rendszer adatszinkronizációs lehetőséget biztosít a Palm and Pocket PC készülékek számára, és a legtöbb Microsoft Exchange funkciót is képes ellátni. A termék a jövő hónap közepétől akár közvetlenül a SuSE-től is megrendelhető. A várhatóan 1250 dollárért kínált doboz 4 CD-t, kézikönyveket, 12 hónapos szoftverkarbantartást és 30 napos telepítési támogatást foglal magában. Azok a SuSE Linux Email Server vásárlók, akiknek érvényes szoftverkarbantartási szerződésük van, további díjak nélkül frissíthetnek az új termékre. Részeltek: www.suse.com.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

GENERATÍV

0

A Stack Overflow adataival okosodik a ChatGPT

2024. május 9. 14:00

A Google után a másik legmeghatározóbb piaci szereplővel is együttműködést írt alá a világ legnagyobb fejlesztői közösségi platformja.