:

Szerző: Barna József

2002. október 17. 19:36

R&R és IBM együttműködés ügyfélszolgálati és számlázási rendszerek szállítására

Az R&R Software és az IBM Magyarország többéves sikeres együttműködését kibővítve megállapodtak az R&R Software IBM WebSphere alapú FusionR Utility Ügyfélszolgálati és Számlázási Rendszerének közös megoldásokban való szállítására.

[HWSW] Az R&R Software és az IBM Magyarország többéves sikeres együttműködését kibővítve megállapodtak az R&R Software IBM WebSphere alapú FusionR Utility Ügyfélszolgálati és Számlázási Rendszerének közös megoldásokban való szállítására.

Az R&R és az IBM az elmúlt években több közös projektben sikerrel működött együtt, melyek során a FusionR rendszert elektronikus kereskedelmi és CRM megoldásokban szállították IBM eServer, WebSphere és DB2 környezetben. A FusionR iEC bevezetéséről az IBM nemzetközi esettanulmányt is publikált.

Az R&R Software sokéves tapasztalattal és referenciákkal rendelkezik szolgáltató cégek ügyfeleit kezelő ügyfélszolgálati, valamint nagytömegű számlázási és folyószámla-kezelési rendszerek kialakításában.

Az R&R Software FusionR Utility rendszere az IBM legkorszerűbb e-business infrastruktúráját alkalmazva kimagasló teljesítményt, biztonságos működést, magas színvonalú szolgáltatás portfoliót nyújt a közműszolgáltatók ügyvitelvezérlés, ügyfélkapcsolat menedzsment, forgalom mérés és leolvasás, számlázás, követeléskezelés, kimutatás készítés és elemzés feladatainak integrált támogatására.

Az R&R - IBM megállapodás az AVNET Magyarország bevonásával a közműszolgáltatók, ezen belül a vízművek és távhőszolgáltatók piacán integrált megoldások szállításában, kisebb szolgáltatók számára pedig ASP szolgáltatás biztosításában működik együtt. A megállapodás keretében a felek összehangolják marketing tevékenységüket és célzott kereskedelmi akciókat indítanak. 2002 novemberében országos marketing kampány és road-show kezdődik mely támogatja a kedvezményesen ajánlott FusionR Utility komplett hardver, szoftver és szolgáltatás csomagot.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 17:43

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.