:

Szerző: Ady Krisztián

2002. október 17. 12:08

A Scala tagja lett az Open Applications Groupnak

[Heller] 2002. októberétől kezdődően a Scala Business Solutions vállalati tagja (Enterprise Member) az Open Applications

[Heller] 2002. októberétől kezdődően a Scala Business Solutions vállalati tagja (Enterprise Member) az Open Applications Group-nak. Az 1995-ben alakult nonprofit konzorcium célja, hogy az XML-re építve elősegítse a szabványosítást az informatikai iparágon belül és mint ilyen, a szervezet az üzleti szoftverek kölcsönös együttműködésével kapcsolatos XML alapú tartalomnak a világon a legnagyobb kiadója.

"A Scala már 1999 óta támogatja az OAG munkáját, és hisszük, hogy itt az ideje, hogy minden szoftvergyártó felsorakozzon egy egységes szabvány mellett" -- vélte Mike Burdett, a Scala vezérigazgatója. "Ily módon a felhasználók egyszerűen integrálhatják alkalmazásaikat, továbbá csökkenthetik az implementációhoz szükséges időt és költségeket, ami különösen fontos azon ügyfeleink esetében, akik a világ legkülönbözőbb részein terjesztik ki szoftverünk használatát. Az OAG fontos közvetítő feladatot lát el az informatikai iparágon belül és reméljük, hogy a konzorcium tagjaként a Scala is értékes szerepet játszik majd a dokumentációs szabványok jövőbeni fejlődésében."

Az OAG célja, hogy serkentse az alkalmazásintegrációt és az e-businesst egyesítő szabvány terjedését. Az így jelentkező gyors implementáció eredményeképpen felgyorsul a befektetések megtérülése, csökkennek az integrációs költségek és általában is, az alkalmazás teljes birtoklási költsége (TCO). Ahogy egyre több, a Scalához hasonló cég támogatja az OAG-t, egyre szélesebb körben terjednek el az egységes üzenetkezelési szabványok és aknázható ki a szabványszervezetekben együttműködő gyártók által kínált közel "azonnali használhatóságot" biztosító integráció.

"Rendkívül örülünk, hogy a Scala vállalati tagként csatlakozik az Open Applications Grouphoz" -- nyilatkozta David Connelly, az Open Applications Group vezérigazgatója. "A szabványok pénzt takarítanak meg, és az, hogy a Scalához hasonló fontos szoftvergyártók támogatják az OAGIS Open Standardet, garantálja, hogy a végfelhasználók csökkenthetik összköltségüket és sokkal gyorsabb befektetés-megtérülést érhetnek el, mint a nem szabványos szoftverekkel."

Az OAG-t eredetileg olyan cégek alapították, mint a Dun & Bradstreet, az Oracle és az SAP, és azóta tagja lett többek között a The Ford Motor Company, az IBM, a Mercator és a PricewaterhouseCoopers.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 27. 05:28

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.