Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2002. október 15. 10:15

A Dell is kínálja a BMC Software termékeit

[Bloomberg] A teljesítmény- és rendelkezésreállás-felügyeleti szoftverek területén piacvezető BMC Software bejelentette, hogy megállapodást kötött a Dell-lel termékeinek viszonteladásáról, valamint arról, hogy a Dell saját rendszereiben is használni fogja a BMC szoftvereit.

A Dell belső BMC szoftverhasználatáról szóló szerződés értéke több millió dollár, közölte Jane McMillian, a BMC szóvivője, aki további részleteket nem árult el egyik megállapodással kapcsolatban sem. Mike Maher, a Dell szóvivője szintén nem kommentálta a megállapodásokat.

A BMC folyamatosan építi ki kapcsolatait, korábban olyan cégekkel kötöttek hasonló megállapodásokat, mint az IBM és az adattárolási piacvezető EMC -- a cél természetesen az, hogy az ügyfelek számítógépeinek egyre több részén fussanak a BMC szoftverei. A BMC termékei a Dell Intelligent IT szoftver-, szolgáltatás- és kapcsolatok csomagjába fognak tartozni.

A BMC szeptemberben állapodott meg a szoftvergyártó Peregrine Systems Remedy részlegének 350 millió dolláros felvásárlásáról. Ez utóbbi ügylethez egyelőre szükséges az eladó csődbírójának hozzájárulása.

A Dell európai adatközpontjaiban már jelenleg is a BMC szoftvereit használják a számítógéprendszer-menedzsment és felügyeleti funkciók automatizálására.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

MÁLNÁS

6

Tőzsdére megy a Raspberry Pi

2024. május 16. 14:00

Az elmúlt évek meghatározó áramköri lapkáit készítő technológiai cég papírjaival is lehet majd kereskedni a brit tőzsdén.