Szerző: Bodnár Ádám

2002. október 12. 14:18

Friss játékszoftver-eladási toplista az Egyesült Államokból -- továbbra is vezet a Sims sorozat

Az NPD közzétette az Egyesült Államok legfrissebb játékszoftver-eladási toplistáját. A nemrég megjelent legújabb Sims rész, a The Sims: Unleashed első helye talán nem is meglepő, hiszen mint köztudott, a sorozat egyes részei hónapokig uralják a listát. A nagy reményekkel kecsegtető Battlefield 1942 második világháborús akciójáték hozta a tőle elvárt eredményt, így a dobogó középső fokára állhatott.

Az NPD közzétette az Egyesült Államok legfrissebb játékszoftver-eladási toplistáját. A nemrég megjelent legújabb Sims rész, a The Sims: Unleashed első helye talán nem is meglepő, hiszen mint köztudott, a sorozat egyes részei hónapokig uralják a listát. A nagy reményekkel kecsegtető Battlefield 1942 második világháborús akciójáték hozta a tőle elvárt eredményt, így a dobogó középső fokára "állhatott".


A legkeresettebb játékprogramok

A harmadik a The Sims Deluxe programcsomag lett, míg a negyedik helyet a Blizzard népszerű stratégiai játéka, a Warcraft 3 zsebelte be. A további helyezettek közt -- nem meglepő módon -- még két másik Sims játék is szerepel, valamint az amerikaiak népszerű sportágát feldolgozó Madden NFL 2003 visszaküzdötte magát az utolsó előtti helyre.

    A TOP10-es lista, és a programok árai:
  1. The Sims: Unleashed Expansion Pack (29 dollár)
  2. Battlefield 1942 (47 dollár)
  3. The Sims Deluxe (40 dollár)
  4. Warcraft III: Reign Of Chaos (53 dollár)
  5. The Sims: Vacation Expansion Pack (29 dollár)
  6. Medal Of Honor: Allied Assault (46 dollár)
  7. The Sims: Hot Date Expansion Pack (29 dollár)
  8. The Sims (42 dollár)
  9. Madden NFL 2003 (38 dollár)
  10. Grand Theft Auto 3 (47 dollár)

Mivel az adatok hosszú feldolgozási idő miatt a szeptember 22-28. közti eladásokból származnak, nem kerülhetett fel a listára a pár napja megjelent Mafia, mely biztos befutónak számít az első három hely valamelyikére.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról