Szerző: Vörös Péter

2002. október 9. 16:46

A SuSE Linux 8.1 is megkapta a Free Standards Group LSB tanúsítványát

[SuSE Magyarország] A nemrég kiadott Mandrake Linux 9.0 Prosuite változatához és a Red Hat Linux 8.0-hoz hasonlóan a SuSE Linux 8.1 is megkapta a Free Standards Group LSB tanúsítványát, amely szerint a hamarosan megjelenő operációs rendszer megfelel az IA32-es Linux Standard Base 1.2 követelményeinek.

SuSE Linux[SuSE Magyarország] A nemrég kiadott Mandrake Linux 9.0 Prosuite változatához és a Red Hat Linux 8.0-hoz hasonlóan a SuSE Linux 8.1 is megkapta a Free Standards Group LSB tanúsítványát, amely szerint a hamarosan megjelenő operációs rendszer megfelel az IA32-es Linux Standard Base 1.2 követelményeinek.

"Büszkék vagyunk rá, hogy már a SuSE Linux 8.1 megjelenésekor rendelkezünk ezzel a tanúsítvánnyal" -- mondta Boris Nalbach, a SuSE Linux AG műszaki igazgatója, hozzátéve, hogy "ez nemcsak az egységes szabványok iránti elkötelezettségünket hangsúlyozza, hanem a termékeink meggyőző minőségét is alátámasztja".

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról