Szerző: Bodnár Ádám

2002. október 9. 14:52

Petíció az Informatikai és Hírközlési Minisztériumnak

Petíció átadásával egybekötött sajtótájékoztatót tart a Munkáspárt hétfőn az Informatikai és Hírközlési Minisztérium Dob utcai épülete előtt. Bár Székely Péter, a Munkáspárt szóvivője szerint a petíció részletes tartalmát a sajtótájékoztató előtt nem hozzák nyilvánosságra, annyit elárult: a követelések lényege az internet-hozzáférés távközlési átalánydíjának visszavezetése.

[HWSW] Petíció átadásával egybekötött sajtótájékoztatót tart a Munkáspárt hétfőn az Informatikai és Hírközlési Minisztérium Dob utcai épülete előtt. Bár Székely Péter, a Munkáspárt szóvivője szerint a petíció részletes tartalmát a sajtótájékoztató előtt nem hozzák nyilvánosságra, annyit elárult: a követelések lényege az internet-hozzáférés távközlési átalánydíjának visszavezetése.

A "Kitörés az internet Balkánjáról" címmel szervezett nyíltszíni sajtótájékoztató és petícióátadás október 14-én hétfőn 10 órakor lesz. A rendezvényen Karacs Lajosné a Munkáspárt főpolgármesterjelöltje, Vajnai Attila a Munkáspárt alelnöke és Németh Attila, a Netért elnöke vesz részt.

Mik azok a sötét mintázatok, vagy ahogy az angol nevezi őket, dark patternek? Miért találkozunk egyre többször velük és mit tehetünk, hogy ne kerüljünk a csapdájukba?

a címlapról