Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

Petíció az Informatikai és Hírközlési Minisztériumnak

Bodnár Ádám, 2002. október 09. 14:52
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Petíció átadásával egybekötött sajtótájékoztatót tart a Munkáspárt hétfőn az Informatikai és Hírközlési Minisztérium Dob utcai épülete előtt. Bár Székely Péter, a Munkáspárt szóvivője szerint a petíció részletes tartalmát a sajtótájékoztató előtt nem hozzák nyilvánosságra, annyit elárult: a követelések lényege az internet-hozzáférés távközlési átalánydíjának visszavezetése.

[HWSW] Petíció átadásával egybekötött sajtótájékoztatót tart a Munkáspárt hétfőn az Informatikai és Hírközlési Minisztérium Dob utcai épülete előtt. Bár Székely Péter, a Munkáspárt szóvivője szerint a petíció részletes tartalmát a sajtótájékoztató előtt nem hozzák nyilvánosságra, annyit elárult: a követelések lényege az internet-hozzáférés távközlési átalánydíjának visszavezetése.

A "Kitörés az internet Balkánjáról" címmel szervezett nyíltszíni sajtótájékoztató és petícióátadás október 14-én hétfőn 10 órakor lesz. A rendezvényen Karacs Lajosné a Munkáspárt főpolgármesterjelöltje, Vajnai Attila a Munkáspárt alelnöke és Németh Attila, a Netért elnöke vesz részt.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.