:

Szerző: castor

2002. október 9. 15:51

2002 legnépszerűbb médiahonlapjai: Danubius Rádió, Minimax Televízió, Magyar Nemzet Online

Véget ért az első magyarországi médiahonlap verseny, a Hullámvadász Online MédiaMustra. A Hullámvadász médiaportál által rendezett internetes közönségszavazáson beérkezett közel tízezer voksból a legjobb rádiós honlap kategóriában a Danubius Rádió , a legjobb televíziós honlap kategóriában a Minimax , míg a legjobb sajtós honlap kategóriában a Magyar Nemzet Online kapta a legtöbbet.

[HWSW] Véget ért az első magyarországi médiahonlap verseny, a Hullámvadász Online MédiaMustra. A Hullámvadász médiaportál által rendezett internetes közönségszavazáson beérkezett közel tízezer voksból a legjobb rádiós honlap kategóriában a Danubius Rádió, a legjobb televíziós honlap kategóriában a Minimax, míg a legjobb sajtós honlap kategóriában a Magyar Nemzet Online kapta a legtöbbet.

2002-ben első alkalommal rendezte meg a Hullámvadász médiaportál a Hullámvadász Online MédiaMustrát, a magyar médiahonlapok közönségversenyét. A MédiaMustrára benevezett negyven rádiós, televíziós, és sajtós honlapra szeptember 2 és 30 között szavazhattak interneten keresztül az online médiumok kedvelői. Az egy hónapos voksolási időszak alatt tízezer szavazatot regisztráltak a verseny szervezői.

A verseny végeredménye a következő lett:

Legjobb rádiós honlap kategória első három helyezettje:
1. Danubius Rádió
2. SLÁGER RÁDIÓ
3. MODEM IDŐK (Magyar Rádió)

Legjobb televíziós honlap kategória első három helyezettje:
1. Minimax
2. mogyoro.hu Web Television
3. Zenit TV

Legjobb sajtós honlap kategória első három helyezettje:
1. Magyar Nemzet Online
2. Hírkereső.hu
3. Magyar Hírlap

A Hullámvadász a médiamustrát jövőre is megrendezi.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 02:18

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.