:

Szerző: Vörös Péter

2002. október 9. 12:21

UHU Linux Kft. októberben a disztribúció továbbfejlesztésére pályázatot fog kiírni

[UHU Linux] A hónap közepén az UHU Linux Kft.

UHU Linux[UHU Linux] A hónap közepén az UHU Linux Kft. az általuk összeállított disztribúció továbbfejlesztésére pályázatot fog kiírni. A pályázaton minden természetes és jogi személy részt vehet, a társaság így kíván támogatást nyújtani olyan munkacsoportok számára, akik a magyarországi Linux-használat elterjedéséért dolgoznak. A tervezetben javasolt témák között az otthoni és vállalati alkalmazások fejlesztésen kívül megtalálható a játékfejlesztés, a grafikai és tipográfiai munka (pl. szabadon terjeszthető magyar betűkészletek készítése), oktatási anyagok összeállítása, valamint az UHU Linux multimédiás oktatása is. A készülő pályázat részletei a www.uhulinux.hu-n olvashatóak.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 04:26

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.