:

Szerző: Vörös Péter

2002. október 8. 11:17

A University of Mississippi, a Montevideói Egyetem és a Bázeli Egyetem bevezette az SAP új hallgatói adminisztrációs rendszerét

[Mmd] Az SAP AG bejelentette, hogy három felsőoktatási intézménynél megkezdődött a

[Mmd] Az SAP AG bejelentette, hogy három felsőoktatási intézménynél megkezdődött a mySAP Higher Education & Research campus-menedzselő hallgatói adminisztrációs rendszerének éles üzeme.

Az SAP emellett arról is beszámolt, hogy a Central Michigan University, amely az amerikai egyetemek közül -- még 1998-ban -- elsőként telepítette az SAP integrált vállalatirányítási (ERP) megoldását, nemrég a campus-menedzselő rendszer licencét is megszerezte a tanszékei közötti zökkenőmentes tranzakció-bonyolítás és meglévő SAP-platformja optimalizálása érdekében. A bejelentésre a felsőoktatási intézmények október 1. és 4. között megrendezett éves informatikai kiállítása, az EDUCAUSE 2002 keretében került sor, a Georgia állambeli Atlantában.

Az amerikai University of Mississippi, az uruguayi Montevideói Egyetem és a svájci Bázeli Egyetem egyaránt az adminisztratív és pénzügyi folyamataikat automatizáló szoftvereszközökből összeállított, integrált megoldás részeként vezette be a campus-menedzselő rendszert.

A felsőoktatási felhasználásra kidolgozott campus-menedzselő funkcionalitás hatékonyan ötvözi az egyetemi folyamatokat a hallgatók, öregdiákok, dolgozók és adminisztrátorok önkiszolgáló feladatvégzését szolgáló, integrált üzleti folyamatokkal. A rendszer képességei között a hallgatói jelentkezések feldolgozása, az egyetemi tananyag összeállítását támogató, átfogó funkciók és e-learning jellemzők is szerepelnek.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 27. 02:11

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.