Szerző: Vörös Péter

2002. október 2. 10:43

Fizetős szolgáltatások a Prímpostán

Prémiumszolgáltatásokkal bővíti kínálatát a Prímposta . A kezdeményezés nem érinti a már ismert, ingyenesen igénybevehető szolgáltatásokat, ám az újdonságok igénybevételéért a jövőben már fizetni kell.

[HWSW] Prémiumszolgáltatásokkal bővíti kínálatát a Prímposta. A kezdeményezés nem érinti a már ismert, ingyenesen igénybevehető szolgáltatásokat, ám az újdonságok igénybevételéért a jövőben már fizetni kell.

Akár 100 megabájtra is növelhető a Prímpostás levélcímekhez tartozó tárhely 10 megabájtonként és félévenként 320 forintért. Szintén 320 forintot kóstál -- igaz, már csak 3 hónapra -- a webes felület reklámmentessége is. A fizetést a már ismert emeltdíjas SMS-küldéssel lehet lebonyolítani.

További prémiumszolgáltatások bevezetése is várható: ilyen lesz a vírusellenőrzés és a spamszűrés is. A tervek közt szerepel a saját domainnel használható webmail felület biztosítása és a belső üzeneteket lehetővé tévő kommunikációs rendszerszolgáltatás is.

A Prímposta rendszerét használja több ingyenes webmail-szolgáltató is, így az Indexmail, az MNmail, az Estmail és a Habmail, melyeknél szintén elképzelhető, hogy hasonló prémiumszolgáltatásokat vezetnek be.

a címlapról