:

Szerző: Bodnár Ádám

2002. október 1. 10:44

Megjelent a theKompany.com Kapital nevű linuxos pénzügyi programjának első verziója

[Linux and Main, theKompany.com] A theKompany.com bejelentette

theKompany[Linux and Main, theKompany.com] A theKompany.com bejelentette Kapital nevű, a KDE2 és KDE3 grafikus munkakörnyezetek alatt egyaránt működő pénzügyi programjának első verzióját. Bár a hír a magyar felhasználókat kevésbé érinti, sokat jelenthet az angolszász területeken élő Linux-felhasználók számára, és egyértelműen segíti a Linux-piac további növekedését. Az Intuit Inc. ismert, Quicken nevű személyes pénzügyi termékcsaládjának babérjaira törő, már több mint két éve fejlesztett Kapital a hírek szerint nagyszerűen megbirkózik a Quicken QIF formátumú fájljaival. A programból egyébként egy kevesebbet tudó, Sharp Zaurusra fejlesztett változat is létezik tkcKapital néven. További információk: www.thekompany.com

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 27. 02:28

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.