:

Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2002. október 1. 16:11

Október 10-től lehet jelentkezni a C&C: Generals bétatesztelésére

Október 10-től 24 órán keresztül, azaz másnap éjfélig lehet jelentkezni a Command & Conquer: Generals bétatesztelésére az Electronic Arts által üzemeltetett hivatalos honlapon . A kiadó emberei ezután véletlenszerűen választanak ki 3000 embert, akik október 25-én már elindíthatják saját gépükön a régóta várt stratégiai játékot.

Október 10-től 24 órán keresztül, azaz másnap éjfélig lehet jelentkezni a Command & Conquer: Generals bétatesztelésére az Electronic Arts által üzemeltetett hivatalos honlapon. A kiadó emberei ezután véletlenszerűen választanak ki 3000 embert, akik október 25-én már elindíthatják saját gépükön a régóta várt stratégiai játékot.

Ez a verzió öt küldetést fog tartalmazni, azonban a játékosok betekintést nyerhetnek a globális háborúba mindhárom fél -- az Egyesült Államok, Kína és egy illegális politikai terrorszervezet -- oldalán.

Mark Skaggs, a program producere elmondta, hogy minden stratégiai játék kritikus pontja az internetes játékmódokban rejtőzik, ezért a béta verzióban már ezt is tesztelhetik a szerencsés kiválasztottak. A hibátlan és élvezetes online játék érdekében a programozók az utóbbi hat hónapban még nagyobb figyelmet fordítottak erre a részre.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 12:47

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.