Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Ősszel is lesz HWSW free! Alkalmazott AI meetup és agilis fejlesztői meetup a módszertanok dzsungeléből, szeptember 24-25-én.

Idén 21, jövőre 48 újabb településen várható ADSL

Ady Krisztián, 2002. szeptember 30. 12:17
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Újabb 21 központban várható ADSL-bővítés év végéig -- derül ki az Axelero honlapján olvasható Matáv-közleményből. A fejlesztésekre három ütemben kerül sor 2002 decemberéig.

[HWSW] Újabb 21 központban várható ADSL-bővítés év végéig -- derül ki az Axelero honlapján olvasható Matáv-közleményből. A fejlesztésekre három ütemben kerül sor 2002 decemberéig.

2002. november 1.:
Biatorbágy, Budaörs, Érd, Kisvárda, Mátészalka, Százhalombatta, Szolnok, Törökbálint, Törökszentmiklós

2002. december 1.:
Balassagyarmat, Balatonfüred, Budakeszi, Gyöngyös, Marcali, Mohács, Pilisvörösvár, Pomáz, Solymár, Szentendre, Szigetvár, Tapolca

2002. december 15.:
Budapesti központok - Farkasrét, Gépmadár, Harmat, Nagytétény, Száva (a fővárosban várható fejlesztésekről segít tájékozódni az alábbi térkép is)

A Matáv közleményében felhívta a figyelmet, hogy az itt szereplő időpontok és helyszínek kizárólag tájékoztató jellegűek, a szolgáltató fenntartja a jogot a változtatásra.

Ugyanakkor az Axelero fórumán napvilágot látott egy 2003-as fejlesztési lista is. Az ezeken a területeken várható ADSL-fejlesztéseket a Matáv sajtóosztálya nem erősítette meg. Elképzelhető, hogy egyes településeken mégsem fejlesztenek, míg újabb, az alább olvasható listában nem szereplő helyeken 2003-ban mégis lesz ADSL.

Minél több előzetes igénybejelentés érkezik az internetszolgáltatókhoz, annál nagyobb az esély arra, hogy a fejlesztési tervek véglegesítésekor az adott település is bekerül az ország ADSL-lel lefedett területei közé.

Tehát a nem hivatalos 2003-as lista: Abda, Abony, Agárd, Balatonboglár, Balmazújváros, Barcs, Berettyóújfalu, Bicske, Bonyhád, Csorna, Diósd, Fehérgyarmat, Győr-Ménfőcsanak, Hajdúnánás, Hatvan, Heves, Hévíz, Kapuvár, Karcag, Kazincbarcika, Kiskunfélegyháza, Kisujszállás, Komló, Mezőkövesd, Mezőtúr, Mór, Nagyatád, Nagykőrös, Nagykovácsi, Nyírbátor, Nyírpazony, Ózd, Püspökladány, Sárospatak, Sátoraljaújhely, Szentgotthárd, Szerencs, Szirmabesenyő, Tata, Tata-Kertváros, Telki, Tiszaföldvár, Tiszafüred, Tiszakécske, Tiszaújváros, Tiszavasvári, Üröm, Vásárosnamény

Szólj hozzá a fórumban!

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
Alkalmazott AI meetup és agilis fejlesztői meetup a módszertanok dzsungeléből, szeptember 24-25-én.