:

Szerző: Ady Krisztián

2002. szeptember 30. 12:17

Idén 21, jövőre 48 újabb településen várható ADSL

Újabb 21 központban várható ADSL-bővítés év végéig -- derül ki az Axelero honlapján olvasható Matáv-közleményből. A fejlesztésekre három ütemben kerül sor 2002 decemberéig.

[HWSW] Újabb 21 központban várható ADSL-bővítés év végéig -- derül ki az Axelero honlapján olvasható Matáv-közleményből. A fejlesztésekre három ütemben kerül sor 2002 decemberéig.

2002. november 1.:
Biatorbágy, Budaörs, Érd, Kisvárda, Mátészalka, Százhalombatta, Szolnok, Törökbálint, Törökszentmiklós

2002. december 1.:
Balassagyarmat, Balatonfüred, Budakeszi, Gyöngyös, Marcali, Mohács, Pilisvörösvár, Pomáz, Solymár, Szentendre, Szigetvár, Tapolca

2002. december 15.:
Budapesti központok - Farkasrét, Gépmadár, Harmat, Nagytétény, Száva (a fővárosban várható fejlesztésekről segít tájékozódni az alábbi térkép is)

A Matáv közleményében felhívta a figyelmet, hogy az itt szereplő időpontok és helyszínek kizárólag tájékoztató jellegűek, a szolgáltató fenntartja a jogot a változtatásra.

Ugyanakkor az Axelero fórumán napvilágot látott egy 2003-as fejlesztési lista is. Az ezeken a területeken várható ADSL-fejlesztéseket a Matáv sajtóosztálya nem erősítette meg. Elképzelhető, hogy egyes településeken mégsem fejlesztenek, míg újabb, az alább olvasható listában nem szereplő helyeken 2003-ban mégis lesz ADSL.

Minél több előzetes igénybejelentés érkezik az internetszolgáltatókhoz, annál nagyobb az esély arra, hogy a fejlesztési tervek véglegesítésekor az adott település is bekerül az ország ADSL-lel lefedett területei közé.

Tehát a nem hivatalos 2003-as lista: Abda, Abony, Agárd, Balatonboglár, Balmazújváros, Barcs, Berettyóújfalu, Bicske, Bonyhád, Csorna, Diósd, Fehérgyarmat, Győr-Ménfőcsanak, Hajdúnánás, Hatvan, Heves, Hévíz, Kapuvár, Karcag, Kazincbarcika, Kiskunfélegyháza, Kisujszállás, Komló, Mezőkövesd, Mezőtúr, Mór, Nagyatád, Nagykőrös, Nagykovácsi, Nyírbátor, Nyírpazony, Ózd, Püspökladány, Sárospatak, Sátoraljaújhely, Szentgotthárd, Szerencs, Szirmabesenyő, Tata, Tata-Kertváros, Telki, Tiszaföldvár, Tiszafüred, Tiszakécske, Tiszaújváros, Tiszavasvári, Üröm, Vásárosnamény

Szólj hozzá a fórumban!

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 10:10

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.