Szerző: Ady Krisztián

2002. szeptember 26. 17:33

Megjelent a Kaspersky Anti-Hacker személyi tűzfal program béta változata

[2F] A Kaspersky Labs bejelentette, hogy hamarosan piacra dobja a

[2F] A Kaspersky Labs bejelentette, hogy hamarosan piacra dobja a Kaspersky Anti-Hacker elnevezésű személyi tűzfal programot. A Kaspersky Anti-Hacker egy könnyen használható védelmi eszköz a hackertámadások veszélyeinek csökkentésére.

A beállítások segítségével a számítógépen történő hálózati események felügyelhetők, a szoftver nyomon követi az alkalmazások tevékenységeit, ellenőrzi az internetelérést és megszűri a bejövő és kimenő adatcsomagokat, így a Kaspersky Anti-Hacker lehetőséget biztosít bizalmas adataink védelmére.

A javított béta változatban a beállítási lehetőségek között már megtalálhatjuk az úgynevezett "öntanuló funkció"-t is. Szintén további lehetőség, hogy az Anti-Hacker különböző speciális engedélyező-tiltó szabályok segítségével képes az alkalmazások adatforgalmának szűrésére is. Minden alkalmazáshoz tetszőleges számú szabály rendelhető, és ha a program hálózati forgalmat észlel, az megakadályozható.

Az ismerkedéshez a Kaspersky Labs hozzáférhetővé tette a program béta változatát, amely a www.kapsersky.com/beta.html webhelyről tölthető le. A Kaspersky cég a legaktívabb bétatesztelőket értékes díjakkal jutalmazza.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról