Szerző: Barna József

2002. szeptember 26. 00:46

A LindowsOS kiadója megállapodást kötött a Netscape-et kiadó AOL Time Warnerrel

[Lindows.com] A Lindows.com Inc. licencmegállapodást

LindowsOS[Lindows.com] A Lindows.com Inc. licencmegállapodást kötött a Netscape programcsomagot kiadó AOL Time Warnerrel arról, hogy a LindowsOS alapértelmezett webböngészője, levelezőkliense és csevegőprogramja a Mozillára épülő Netscape csomag komponensei közül kerül ki.

"Harmincötmillió millió ember számára az AOL jelenti az internetet, és a LindowsOS már egyből a telepítés után lehetővé teszi számukra, hogy csatlakozzanak az AOL Mail-hez vagy használják az AOL Instant Messengert [...] a Netscape csomag szolgáltatásai közül" –- mondta a megállapodás bejelentése kapcsán Michael Robertson, a Lindows.com elnök-vezérigazgatója.

A néhány napja megjelent LindowsOS 2.0 már tartalmazza a Netscape 7.0 egy speciális verzióját, ezzel a LindowsOS azon kevés Linux-disztribúciók közé került be, amelyekhez nem kell külön letölteni a Netscape friss verzióját. Más disztribútorok (többek közt a legnagyobbnak számító a Red Hat) nem kötöttek licencmegállapodást az AOL-lal, hanem inkább a Netscape-pel sok mindenben teljesen megegyező Mozillát teszik ki a desktopra.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról