Szerző: Vörös Péter

2002. szeptember 25. 18:00

Az Egyesült Államokban már kapható a Ghost Recon legújabb kiegészítő lemeze

AZ Ubi Soft bejelentette, hogy a hét közepétől már kapható az amerikai boltokban a Tom Clancy nevével fémjelzett Ghost Recon akciójáték kiegészítő lemeze, az Island Thunder . A programot 20 dolláros (~5000 Ft) áron lehet megvásárolni.

AZ Ubi Soft bejelentette, hogy a hét közepétől már kapható az amerikai boltokban a Tom Clancy nevével fémjelzett Ghost Recon akciójáték kiegészítő lemeze, az Island Thunder. A programot 20 dolláros (~5000 Ft) áron lehet megvásárolni.

A Red Storm Entertainment által fejlesztett program nyolc új küldetést tartalmaz, melyek végül egy kerek egész történetté állnak össze. Ezen kívül kapunk még öt új multiplayer pályát, tizenkét új fegyvert, valamint két új típusú többjátékos módot.

A 2009-ben játszódó történet helyszíne Kuba egyik szigete lesz, ahol egyre jobban terjeszkedik a drogkartell. A speciálisan kiképzett "Szellemek" nevű elitosztag feladata lesz, hogy felszabadítsa a szigetet az elnyomás alól.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról