Szerző: Barna József

2002. szeptember 25. 14:22

A Sun Microsystems és a svéd IFS megerősítette globális stratégiai szövetségét

[NetAktív] Tovább erősíti átfogó, globális stratégiai szövetségét a Sun Microsystems és a svéd IFS. A Sun és a komponens alapú üzleti megoldásokat fejlesztő vállalat együttműködése kiterjed az értékesítési, marketing- és támogatási feladatokra, valamint a Java 2 Enterprise Edition (J2EE) platform közös fejlesztésére. A Sun Microsystems és az IFS célja, hogy nyílt szabványokra és a Sun Open Net Environmentre (Sun ONE) épülő megoldásaival segítsen ügyfeleinek lépésről lépésre, költséghatékonyan kibővített vállalattá alakulni.

[NetAktív] Tovább erősíti átfogó, globális stratégiai szövetségét a Sun Microsystems és a svéd IFS. A Sun és a komponens alapú üzleti megoldásokat fejlesztő vállalat együttműködése kiterjed az értékesítési, marketing- és támogatási feladatokra, valamint a Java 2 Enterprise Edition (J2EE) platform közös fejlesztésére. A Sun Microsystems és az IFS célja, hogy nyílt szabványokra és a Sun Open Net Environmentre (Sun ONE) épülő megoldásaival segítsen ügyfeleinek lépésről lépésre, költséghatékonyan "kibővített vállalattá" alakulni.

A két cég eddig több száz közös ügyféllel van kapcsolatban, olyan vállalatokkal, mint a GE Engine Services, a BAE SYSTEMS vagy a Modus Media International.

A szövetség alapja a szoros technológiai együttműködés, a Sun és az IFS egyaránt tervezési és műszaki erőforrásokkal támogatja a jövő generációs J2EE-functionalitás kiaknázását az IFS alkalmazásaiban.

Az IFS Java fejlesztései során egységesen a Sun ONE Studio integrált fejlesztőkörnyezetet használja; a méretezhetőség és megbízhatóság érdekében a Sun ONE Application Serverre optimalizálja az IFS szoftvert, valamint a megoldásba épít egy, a díjnyertes Sun ONE Portal Serverre épülő biztonságos e-business portált és a kulcsfontosságú adatok biztonságának növelése céljából a Sun ONE Directory Servert. Az eredmény: egy kiválóan méretezhető, integrálható és biztonságos üzleti megoldás lesz, amely gyorsan a rövidtávú üzleti igényekhez igazítható, ugyanakkor lerakja a jövő generációs, elosztott feldolgozási modellek, például a webes szolgáltatások alapját.

Az IFS két fontos Sun-program, a SunToneSM és az iForceSM résztvevője. Az iForce-tagság előnyei közül talán a legfontosabb, hogy az IFS alkalmazásai és azok integrációja a hagyományos megoldásokkal a Sun iForce Ready központjaiban ténylegesen kipróbálhatók és bemutathatók is lesznek. A SunTone program minősítései pedig igazolják, hogy a rendszer valóban megfelelő rendelkezésre állásról, méretezhetőségről és biztonságról tett tanúságot.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról