:

Szerző: Bodnár Ádám

2002. szeptember 23. 13:11

Ötödik alkalommal rendezik meg az SAP felhasználói konferenciáját

[Mmd] Szeptember 22-25. között immár ötödik

[Mmd] Szeptember 22-25. között immár ötödik alkalommal rendezik meg az SAP felhasználói konferenciáját, hagyományosan a Club Tihanyban. Jelenleg Magyarországon az SAP konferenciája az informatikai szakma legnagyobb és leglátogatottabb fóruma, melyen a résztvevők betekintést nyerhetnek az e-business megoldások világába. Az SAP előadásokkal, élő demókkal és ügyfélbeszámolókkal várja az érdeklődőket.

Az SAP idén tavasszal ünnepelte megalapításának 30. évfordulóját. Napjainkra a vállalat a világ negyedik legnagyobb szoftver cégévé nőtte ki magát, és nemcsak a német üzleti és gazdasági körökben tekintik igazi sikertörténetnek a fejlődését. Az SAP az elmúlt 30 év során teljes informatikai és iparági szaktudását arra fordította, hogy olyan megoldásokat fejlesszen, amelyekkel a vállalkozások zökkenőmentesen kapcsolódhatnak beszállítóik, ügyfeleik és partnereik üzletmenetéhez.

"A kiélezett piaci versenyben, a versenyképesség elengedhetetlen feltétele, hogy felmérjük az e-üzleti alkalmazások valódi erejét. Az SAP tihanyi konferenciáján kollégáim segítségével bemutatjuk az ehhez szükséges legsikeresebb megoldásokat. Elismert szakértők, felsővezetők számolnak be tapasztalataikról és mutatják be a legújabb fejlesztéseket. A konferencia plenáris ülésein az informatikai szektor új gazdaságban betöltött szerepéről, felelősségéről szeretnénk beszélni, illetve az üzleti élet meghatározó szereplőivel való együttműködési lehetőségeket felvázolni" - foglalta össze a három nap eseményeit Vahl Tamás, az SAP Hungary Kft. ügyvezető igazgatója.

A rendezvény célja, hogy a közel 900 érdeklődő és SAP ügyfelek minél szélesebb köre ismerhesse meg az SAP legújabb üzleti megoldásait. Ennek értelmében a konferencia az internet alapú megoldások bemutatásának jegyében zajlik.

Ezek mellett természetesen az előadások kitérnek a mySAP.com e-business platform által biztosított egyéb megoldások ismertetésére és az ágazati alkalmazásokra is.

A magyar Top 200 vállalatoknak több közel 60%-a -- legyen szó bármely iparágról -- használja eredményesen az SAP megoldásait. A konferencián, esettanulmányokon keresztül mutatják be, hogy a mySAP.com e-business platform és iparági megoldásai hogyan segítik, támogatják a vállalkozások és intézmények tevékenységét, segítve ezzel versenyképességük megőrzését, piaci pozíciójuk megtartását. A résztvevők a harmadik nap végére választ kaphatnak az olyan kérdésekre, mint hogyan optimalizálható a technológiai befektetések megtérülése, hogyan integrálható optimálisan a back és front office működése, hogyan érhető el leghatékonyabban a piac, hogyan lehet javítani az ügyfélkapcsolatok minőségén, hogyan növelhető a rövid- és hosszú távú profitabilitás.

A rendezvény résztvevői között megtalálható a Top 200 vállalati kör döntéshozóinak többsége, így a MOL, a Matáv, a Pannon GSM, az energiaszolgáltató és informatikai cégek felső vezetői is. A tihanyi SAP konferencia szakmai programja megtalálható az SAP honlapján.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 11:16

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.