Szerző: Ady Krisztián

2002. szeptember 23. 12:12

Idén várható ADSL-fejlesztések

A HWSW információi szerint 2002-ben még további hét városban lesz elérhető az ADSL. A Matáv idei fejlesztési terve szerint év végéig Balassagyarmaton, Érden, Gyöngyösön, Mátészalkán, Mohácson, Szigetváron és Szolnokon kerül kiépítésre a szélessávú internet-hozzáférésre alkalmas infrastruktúra.

[HWSW] A HWSW információi szerint 2002-ben még további hét városban lesz elérhető az ADSL. A Matáv idei fejlesztési terve szerint év végéig Balassagyarmaton, Érden, Gyöngyösön, Mátészalkán, Mohácson, Szigetváron és Szolnokon kerül kiépítésre a szélessávú internet-hozzáférésre alkalmas infrastruktúra.

A Matáv sajtóosztálya megerősítette értesüléseinket. Mint elmondták, a vállalat többek között a fenti településeken tervezi az ADSL bevezetését.

Az idei fejlesztések révén a jelenlegi 32 helyett immár 39 település lakói élvezhetik a szélessávú ADSL kapcsolat előnyeit.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról