Szerző: Bodnár Ádám

2002. szeptember 17. 20:04

Megjelent az első javítócsomag az Unreal Tournament 2003 demójához

Csupán 3 MB-os az Unreal Tournament 2003 demójához ma megjelent első javítócsomag . A patch többek közt javítja a Voodoo 3 és Matrox G400 videókártyáknál tapasztalható megjelenítési problémákat, a szerverlistázási ablaknál található pingfrissítési hibát és a kódban lévő DoS támadási lehetőséget is megszünteti.

HIRDETÉS

Csupán 3 MB-os az Unreal Tournament 2003 demójához ma megjelent első javítócsomag. A patch többek közt javítja a Voodoo 3 és Matrox G400 videókártyáknál tapasztalható megjelenítési problémákat, a szerverlistázási ablaknál található pingfrissítési hibát és a kódban lévő DoS támadási lehetőséget is megszünteti.

A UT2003 demó mérete 103 MB, és négy pályát tartalmaz: 2 Deathmatch, 1 Capture the Flag, 1 Bombing Run. Sajnos azonban csak egyfajta modellel nyílik lehetőség a játékra (viszont ehhez többfajta skin is elérhető), s nem próbálhatjuk ki a végleges verzióban helyet kapott teljes fegyverarzenált sem.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 1. 10:06

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.