Szerző: castor

2002. szeptember 16. 23:04

A Red Hat és az IBM együttműködése vállalati Linux-megoldások terén

[Red Hat] Az IBM és a Red Hat ma egy többéves együttműködési megállapodást

Red Hat Linux[Red Hat] Az IBM és a Red Hat ma egy többéves együttműködési megállapodást jelentett be, amely lehetővé teszi mindkét cég számára a vállalati Linux-felhasználók hatékonyabb támogatását. A megállapodás szerint a Red Hat az IBM eServer zSeries, iSeries és pSeries sorozataira is elkészíti a Red Hat Advanced Server operációs rendszert (az xSeries sorozatot már eddig is támogatták), míg az IBM Global Services a teljes eServer vonalon terméktámogatást fog nyújtani a Red Hat Advanced Serverhez. A megállapodás az IBM kulcsfontosságú szoftvertermékeit is érinti, a kék óriás még az idén elkészül WebSphere, a DB2, a Tivoli és a Lotus Intel-alapú (eServer xSeries) Red Hat Advanced Serverre portolt változataival, 2003-ban pedig az egyéb Red Hat Advanced Servert futtató IBM eServer rendszerekre is megjelennek az említett szoftverek.

"A Linux elfogadottsága a vállalati számítástechnikában felgyorsult a jelentős szoftver- és hardvergyártók támogatása által [...]" -- mondta Matthew Szulik, a Red Hat elnök-vezérigazgatója, hozzátéve, hogy "ezzel a bejelentéssel, és az IBM fontos üzleti egységei mellé történő felsorakozással a Linux bekerült a vállalati számítástechnika főáramába". A Red Hat egyébként az idén kötött szerződést a HP-vel és Dell-lel is az Advanced Server támogatásáról.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról