Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Ősszel is lesz HWSW free! Alkalmazott AI meetup és agilis fejlesztői meetup a módszertanok dzsungeléből, szeptember 24-25-én.

Bejelentették a Search and Rescue mentőhelikopter-szimulátor negyedik részét

Barna József, 2002. szeptember 16. 19:20
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A Global Star kiadó bejelentette, hogy idén ősszel fog megjelenni a Search and Rescue sorozatuk legújabb, negyedik része, a Search and Rescue: Coastal Heroes. Örömükben rögtön ki is adtak a programból egy rövid, 35 másodperces videót .

hirdetés
A Global Star kiadó bejelentette, hogy idén ősszel fog megjelenni a Search and Rescue sorozatuk legújabb, negyedik része, a Search and Rescue: Coastal Heroes. Örömükben rögtön ki is adtak a programból egy rövid, 35 másodperces videót.

A játékban a amerikai Parti Őrség (Coast Guard) mentőhelikopterének virtuális pilótafülkéjébe ülhetünk bele, több mint 100 különböző küldetés erejéig. Ezek közt olyan speciális helyzetek is szerepelnek, mint például az éjszakai mentés éjjellátó szemüveg segítségével. A feladatokat három típus segítségével hajthatjuk végre: HH-65A Dauphin, Sikorsky SH-3 Sea King, és BK-117 C-1. A küldetések sikeres teljesítese után lehetőségünk lesz egyre feljebb lépni a ranglétrán.

Szerencsére a programot nem csupán a vérprofi szimulátor-rajongók tudják majd kezelni, hanem megtalálható lesz benne egy könnyített irányítás is a lelkes amatőrök számára.

Az előző részekhez képest a grafikai motor igen erős ráncfelvarráson esett át, ugyanis a képeken jól láthatóak az új effektek. Külön érdemes megfigyelni a rotort, és a napot.

Alkalmazott AI meetup és agilis fejlesztői meetup a módszertanok dzsungeléből, szeptember 24-25-én.