Szerző: Ady Krisztián

2002. szeptember 14. 09:05

Letölthető az Unreal Tournament 2003 hivatalos demója

Megjelent, itt van végre, letölthető: a pletykáknak megfelelően hajnali 5 órakor végre elérhetővé vált az év legjobban várt demója, az Unreal Tournament 2003 akciójáték játszható demóverziója.

[HWSW] Megjelent, itt van végre, letölthető: a pletykáknak megfelelően hajnali 5 órakor végre elérhetővé vált az év legjobban várt demója, az Unreal Tournament 2003 akciójáték játszható demóverziója.

A demó tükrözésre kijelölt, weboldalak számára fenntartott helyre történő feltöltését szinte önkívületi állapotban figyelhették végig a hivatalos IRC-csatornán bent lévő fanatikusok, s hajnali 2 - fél 3 körül elkezdhették tükrözni a demót a terjesztésben részt vevő partner oldalak.

Pár mirror a hivatalos oldalra is felkerült, ezekről a weboldalakról, FTP-kről már garantáltan elérhető a demó.

A demó mérete 100 MB alatt van és négy pályát tartalmaz: 2 Deathmatch, 1 Capture the Flag, 1 Bombing Run. Sajnos azonban csak egyfajta modellel nyílik lehetőség a játékra (viszont ehhez többfajta skin is elérhető), s nem próbálhatjuk ki a végleges verzióban helyet kapott teljes fegyverarzenált sem.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról