:

Szerző: Ady Krisztián

2002. szeptember 10. 08:42

A Sony Music adja ki a GTA Vice City zenei albumát

A Rockstar Games bejelentette, hogy a Sony Music fogja kiadni a GTA Vice City zenei albumát. Az Egyesült Államokban október 29-én megjelenő hét CD-ből álló gyűjtemény a 80-as évek zenei kollekcióját vonultatja fel (Blondie, Kool & the Gang, Grandmaster Flash).

A Rockstar Games bejelentette, hogy a Sony Music fogja kiadni a GTA Vice City zenei albumát. Az Egyesült Államokban október 29-én megjelenő hét CD-ből álló gyűjtemény a '80-as évek zenei kollekcióját vonultatja fel (Blondie, Kool & the Gang, Grandmaster Flash).

A stílusok között megtalálható lesz a Pop, a Soul, a Hip-Hop, valamint a Heavy Metal is. A számokat MP3 formátumban a program CD-jére is felpakolják a készítők, így azokat játék közben bármikor hallgathatjuk a kocsikban lévő autórádiók segítségével.

A Vice Cityben a vezethető eszközök közt immáron szerepelni fog a helikopter és a motor is, valamint új fizikai engine-nel ruházzák fel a hajókat, amelyek így még valósághűbben ringatóznak majd a vízen. A fegyverek terén is jó pár újdonsággal találkozhatunk, de ezek híján alkalmazhatjuk a mesteri küzdőtechnikánkat, melyet valóságos harcmodorok alapján állítottak össze az animátorok.

A készítők ígérete szerint a folytatásban még nagyobb hangsúlyt fektetnek majd a város nyüzsgésére és hangulatára. Ennek köszönhetően a bejárható helyszín kétszer akkora lesz, mint a GTA3 három szigete együttvéve.

A GTA harmadik részének PlayStation 2-es verziójából több, mint 7 millió darabot adtak el a világon, ezért nem meglepő, hogy a GTA Vice Cityből is ez a változat fog elsőnek -- október 22-én -- megjelenni. A PC-s megjelenés dátuma egyelőre még kétséges.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 24. 16:45

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.